Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bine ai venit printre noi!luisgiani a spus:Hai buna de dimineata!
O intrebare: in ce perioada este urmatorul turneu la București? Am participat sambata la primul meu turneu de tenis de masă la Valenii de Munte. Chiar daca, intr-adevar, rezultatele mele individuale au fost DEZASTRUOASE am ramas extrem de foarte super placut impresionat de calitatea participantilor in primul rand(atat morala, cat si calitativa), in al doilea rand de buna organizare a turneului si, nu in ultimul rand, de interesul care il dezvolta tenisul de masa. Obisnuiam sa joc din ani in paste din placere, insa ce am vazut acolo m-a facut sa vizitez mai des cluburile cu mese de ping-pong. As dori deci sa particip la cat mai multe turnee, pentru inceput in zona Bucureștilor - si asta doar pentru faptul ca sunt un familist normal(deci dominat) si am un job care cere mult timp si implicare. Dar, ma repet, vreau sa intru in aceasta comunitate frumoasa a celor care formeaza grupul jucatorilor amatori.
EXCELENT. BRAVO!!!