Cantonament International / Sovata

Re: Cantonament International / Sovata

Buna seara.
Eu nu ii las singuri la Sovata pe domnii Vachente si Danila Anton(Tony).
Ma inscriu si eu, Bianu Ionel!

Lucru bun d-le Bianu , o sa vina mai multi , deja sint 6-8 persoane care nu sau inscris inca , dar o vor face . Inca e timp , suficient .

Si de la Topoloveni vor fi 4 inscrisi (probabil copii) plus profesorul Ciopaca.
Numai bine!

Cate locuri sunt disponibile ?

vali a spus:
Cate locuri sunt disponibile ?
Intentia noastra e sa adunam cit mai multi , in sala or sa fie pina la 19 mese , deci practic numarul e nelimitat , si la cazare dupa cum e trecut in primul post sint mai multe variante , si chiar daca depasim numarul la cazare , cu siguranta ca Dl Fejer o sa poata suplimenta numarul de locuri la cazare , daca nu o fi loc .. cedez eu camera , si eu ramin in sala si dorm sub mese .. :wink: poate "prind" mai mult ca altii si o sa iau si eu o cupa , ceva in amaturul asta ca de cind ma lupt si.. ioc cupa .

Zilele acestea am primit raspuns favorabil pentru Asociatia Nationala Tenis de Masa Amatur,asfel ca pana in iulie vom figura cu siguranta sub forma juridica.Asta inseamna ca ne va fi mult mai usor sa primim sponsorizari sau putem accesa mai usor fonduri pentru sportul amator.
Ne gandim ca poate pana in iulie vom reusi sa strangem fonduri pentru a sponsoriza 2-3 copilasi care doresc sa participe in cantonamentul de la Sovata.

Doresc asociere cu inca 3(trei) persoane pentru cantonament in perioada 06-11-07-2009 pentru a beneficia toti patru de discountul de 10%.

leordarares a spus:
Zilele acestea am primit raspuns favorabil pentru Asociatia Nationala Tenis de Masa Amatur,asfel ca pana in iulie vom figura cu siguranta sub forma juridica.Asta inseamna ca ne va fi mult mai usor sa primim sponsorizari sau putem accesa mai usor fonduri pentru sportul amator.
Ne gandim ca poate pana in iulie vom reusi sa strangem fonduri pentru a sponsoriza 2-3 copilasi care doresc sa participe in cantonamentul de la Sovata.
Speram ca fondurile ne vor permite sa organizam un turneu la Topoloveni sentru selectia copiilor care vor fi sponsorizati de AmatuR, probabil in data de 19 iunie.

Turneul de la Topoloveni - 19 iunie 2009, va fi dedicat exclusiv selectiei copiilor pentru a primi Bursa Amatur de participare la Sovata. Putem face pe categorii de varsta: 8-10, 10-12 si 12-14. Si eventual separare: fete - baieti. Asta ar presupune sa putem acorda 6 burse, ceea ce ar insemna aproximativ 1800-1900 euro. Sa vedem ce fonduri vom strange sau vom primi.
S-ar putea ca acest turneu sa fie mai atractiv decat Paleta de Argint!!! :lol: :lol: :lol:

Daniel1389 a spus:
Care sunt sansele sa particip si eu la asa ceva ?
Sansele sint de 100 % , am zis ca poate veni de la incepator la jucator de super-liga .
Cu alte cuvinte oricine doreste sa faca un progres indiferent de nivelul actual.

Eu stiu ca faceti cit doi, poate si mai mult in anumite conditii , dar e suficient sa platiti pentru unul singur .
Chiar ma bucur cind vad ca sinteti interesat , ar fi fain sa va avem prin preajma acolo .

Mesajele off-topic au fost mutate in forumul "general".

Bine ai facut Clau , multumesc .
In alta ordine de idei se pare ca din ce am inteles de la baietii de la diverse turnee vom fi mult mai multi decit mi-am inchipuit .

sorin167 a spus:
Turneul de la Topoloveni - 19 iunie 2009, va fi dedicat exclusiv selectiei copiilor pentru a primi Bursa Amatur de participare la Sovata. Putem face pe categorii de varsta: 8-10, 10-12 si 12-14. Si eventual separare: fete - baieti. Asta ar presupune sa putem acorda 6 burse, ceea ce ar insemna aproximativ 1800-1900 euro. Sa vedem ce fonduri vom strange sau vom primi.
S-ar putea ca acest turneu sa fie mai atractiv decat Paleta de Argint!!! :lol: :lol: :lol:
aveti noutati in legatura cu acest subiect ?

ursuleanvasile a spus:
sorin167 a spus:
aveti noutati in legatura cu acest subiect ?
Din pacate turneul nu se mai poate tine deoarece nu am gasit sursele de finantare pentru bursele copiilor! Pacat, deoarece cred ca se putea face ceva deosebit pentru talentatii copii ai Romaniei! Eu am vrut sa ajut punand la dispozitie sala, mesele si toata bunavointa mea, dar cei 1800-1900 de euro cat am estimat nu-i pot pune la bataie, pentru ca nu-i am!

M? înscriu ?i eu.Gherasim Costel.Am o rug?minte pentru cei din București. Nu vreau să merg singur pe drum,indiferent de mijlocul de transport,cu ma?ina sau cu trenul,pentru data de 05.07.2009,v? rog suna?i-m? la nr.0765664178. V? mulțumesc.

Va rog sa postati cele 2 rubrici,(perioade 6-11-iulie 2009 si 13-18 iulie 2009)cu persoanele sigur inscrise si participante la turneu.Exista o limita ca numar de persoane care pot participa la cantonament?Plata se poate face add-hoc?.

Am sa rog pe Andras sa incerce sa faca acest lucru , cu toate ca el e foarte prins cu multe probleme , acum de ex. e plecat la europene .
Inscrierea se poate face si pe loc , la pensiune sint peste 60 locuri disponibile , deci este loc iar in cazul in care se ocupa toate mai sint pensiuni si varianta de la hotel .
Legat de turneu o sa facem un post separat , inca mai sint de finisat conditiile de joc , si ce anuntam sa ramina cert .

Back
Sus