Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Intentia noastra e sa adunam cit mai multi , in sala or sa fie pina la 19 mese , deci practic numarul e nelimitat , si la cazare dupa cum e trecut in primul post sint mai multe variante , si chiar daca depasim numarul la cazare , cu siguranta ca Dl Fejer o sa poata suplimenta numarul de locuri la cazare , daca nu o fi loc .. cedez eu camera , si eu ramin in sala si dorm sub mese .. :wink: poate "prind" mai mult ca altii si o sa iau si eu o cupa , ceva in amaturul asta ca de cind ma lupt si.. ioc cupa .vali a spus:Cate locuri sunt disponibile ?
Speram ca fondurile ne vor permite sa organizam un turneu la Topoloveni sentru selectia copiilor care vor fi sponsorizati de AmatuR, probabil in data de 19 iunie.leordarares a spus:Zilele acestea am primit raspuns favorabil pentru Asociatia Nationala Tenis de Masa Amatur,asfel ca pana in iulie vom figura cu siguranta sub forma juridica.Asta inseamna ca ne va fi mult mai usor sa primim sponsorizari sau putem accesa mai usor fonduri pentru sportul amator.
Ne gandim ca poate pana in iulie vom reusi sa strangem fonduri pentru a sponsoriza 2-3 copilasi care doresc sa participe in cantonamentul de la Sovata.
Sansele sint de 100 % , am zis ca poate veni de la incepator la jucator de super-liga .Daniel1389 a spus:Care sunt sansele sa particip si eu la asa ceva ?
aveti noutati in legatura cu acest subiect ?sorin167 a spus:Turneul de la Topoloveni - 19 iunie 2009, va fi dedicat exclusiv selectiei copiilor pentru a primi Bursa Amatur de participare la Sovata. Putem face pe categorii de varsta: 8-10, 10-12 si 12-14. Si eventual separare: fete - baieti. Asta ar presupune sa putem acorda 6 burse, ceea ce ar insemna aproximativ 1800-1900 euro. Sa vedem ce fonduri vom strange sau vom primi.
S-ar putea ca acest turneu sa fie mai atractiv decat Paleta de Argint!!! :lol: :lol: :lol:
Din pacate turneul nu se mai poate tine deoarece nu am gasit sursele de finantare pentru bursele copiilor! Pacat, deoarece cred ca se putea face ceva deosebit pentru talentatii copii ai Romaniei! Eu am vrut sa ajut punand la dispozitie sala, mesele si toata bunavointa mea, dar cei 1800-1900 de euro cat am estimat nu-i pot pune la bataie, pentru ca nu-i am!ursuleanvasile a spus:aveti noutati in legatura cu acest subiect ?sorin167 a spus:Turneul de la Topoloveni - 19 iunie 2009, va fi dedicat exclusiv selectiei copiilor pentru a primi Bursa Amatur de participare la Sovata. Putem face pe categorii de varsta: 8-10, 10-12 si 12-14. Si eventual separare: fete - baieti. Asta ar presupune sa putem acorda 6 burse, ceea ce ar insemna aproximativ 1800-1900 euro. Sa vedem ce fonduri vom strange sau vom primi.
S-ar putea ca acest turneu sa fie mai atractiv decat Paleta de Argint!!! :lol: :lol: :lol: