Cat de des va curatati fetele?

Cat de des va curatati fetele?

• Total voters
    38
Re: Cat de des va curatati fetele?

ok... eu vorbesc de cei care joaca in fiecare zi, la aia ma refeream...ca daca joci o data pe luna... in fine, hai sa nu ne mai certam, sa ne intelegem ca oamenii adevarati, mai ales ca tenisul de masa se presupune a fii cel mai fair-play, cu cei mai cumsecade oameni. esti de acord?

EU NU MA CERT MAH CU TINE.....DAR IMI PERMIT SA ITI DAU UN SFAT.....DECAT SA FACI SONDAJE SI SA CITESTI COMPOZITIA CHIMICA A SOLUTIILOR MAI BINE JOACA TENIS

joc si tenis, stai linistit :D , in fiecare zi, 2 ore, dar chiar ma intereseaza compozitia acestor solutii fiindca vreau sa stiu daca ar fii bine sa le folosesc.

Pt ca joci in curte unde este praf mult, stersul cu mana poate sa nu mai fie de ajuns. Asa ca o carpa inmuiata in apa, la sfarsitul fiecarei sesiuni de joc, este binevenita.

Dar si mai bine cu un burete moale si curat, imbibat cu apa si apoi stors bine.

Si din cand in cand, daca s-au murdarit prea tare, mai da si cu un sapun de doua trei ori pe buretele ud.

Un burete specializat de ping-pong si apa de la robinet e suficient si neaparat sterse fetele dupa fiecare joc. Daca se murdaresc in timpul meciului o aburire cu gura si o stergere cu mana e ok (vedeti la Ma Lin cum si le sterge dupa fiecare punct). Curatarea e ok pt eliminarea prafului si stergerea cu apa kiar poate preveni uscarea prematura a cauciucului .

aburire cu gura faceam si eu, urmata de sters cu dosul palmei, si tot de pe la Ma vazand, dar am observat ca stratul de grasime care il are orice mana desi momentan nu afecteaza fata, in timp scurteaza viata acesteia, nu stiu cum e la alte fete, dar la ale mele asa a facut! Acum am alta metoda, tot la indemana, aburesc fata dar nu o mai sterg cu mana ci sterg paleta pe sort, care nu are grasime. Ma gandeam de ce oare da Ma Lin cu mana de grasime?Si tot eu mi-am raspuns: e putin probabil sa foloseasca aceleasi fete la doua jocuri consecutive, deci isi permite! Eu nu! :)

Nu grasimea scurteaza viata fetelor, ci PH-ul acid al transpiratiei. Exista chiar o metoda de usoara "intinerire" a spinului fetelor , prin aplicarea unui strat subtire de ulei de gatit !!!

cum se aplica acel ulei? impreuna cu ceva sau torn putin Floriol pe burete si intind pe paleta?

muvicr9 a spus:
cum se aplica acel ulei? impreuna cu ceva sau torn putin Floriol pe burete si intind pe paleta?
Pune ulei de masline, colesterolul e periculos!

incredibil unde a ajuns discutia...... :lol: :lol:

Eu am o fața Torpedo Soft din decembrie si agatza ok si acum desi am sters-o cu mana. Problema la ea e ca s-a facut buretele prea soft pt gustul meu dar cauciucul e superok.

deci ph-ul era problema! dar cu ulei de gatit am incercat si eu pe hurricane 2, si tin sa spun ca au iesit niste fete anti! ori am dat eu prea mult! nu mai agatau nici macar ca inainte de tratament! poate pe alte fete o merge...

Back
Sus