ÎNCHIS câteva lemne + fete second

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sunt foarte multumit de produsele cumparate , au un raport de calitate/pret foarte bun. Recomand si altora sa incerce.

Actualizare anunt de pe prima pagina cu o pereche de Tibhar Genius Sound la pretul de 100 Ron si un setup format din Xiom Vega Europe si un Xiom Omega IV Pro tot la 100 Ron. Toate cele 4 fete arata impecabil.

Adidasi Mizuno Wave Medal 4 ( Noi ) la pretul de 350Ron, usor negociabil.
Ultima generatie de pantofi, perfecti pentru practicarea tenisului de masa de cea mai buna calitate.Greutate: aproximativ 300 Grame

salut ma intereseaza fetele tibhar genius sound 100 ron perechea sau bucata mersi

- - - Actualizat - - -

salut daca 100 ron perechea de tibhar gen.sound aici am adresa poti sa mi trimiti prin posta rom. Tillinger Ferenc loc Capleni.nr.602 jud Satu Mare astept raspuns mersi

Pereche de Tibhar Genius Sound - Vanduta domnului Tillinger, Lemn Grubba Carbon All+ - Vandut.

Actualizare anunt pe prima pagina.

Sunt foarte multumit de fata (a fost exact asa cum am vorbit ,patrata) !

Om de incredere ,marfa buna ,ce va spune ca are asa e,plata in cont ,totul ok ! Multumesc

Adaug 5 Bucati de fete patrate Adidas Tenzone Ultra Negre - Max la 160 Ron / bucata + Fete Donic Bluefire M1 si Tibhar Evolution MX-P doar decupate,impecabile la 90 Ron / bucata.. restul valabil. Poze pe prima pagina.

PS : preturi pentru toate buzunarele :-D

Ultima editare:
salut as cumpara o fata rosie de tibhar mx p dar as avea o intrebare fetele in ce stare sunt si eu as vrea sa pun pe lemn stratus power wood are cap destul de mare va rog sa raspundeti ,aici am adresa Tillinger Ferenc loc.Capleni nr.602 jud.SATU MARE puteti sa mi trimiteti cu posta rom. cu stima

salut as cumpara o fata rosie de tibhar mx p dar as avea o intrebare fetele in ce stare sunt si eu as vrea sa pun pe lemn stratus power wood are cap destul de mare va rog sa raspundeti ,aici am adresa Tillinger Ferenc loc.Capleni nr.602 jud.SATU MARE puteti sa mi trimiteti cu posta rom. cu stima
Stare impecabila, decupate si incercate 1 antrenament. Va trimit coletul luni spre dumneavoastra o sa va las in mesaj privat si contul unde sa virati banii. Stima

Adaug 5 Fete Adidas Tenzone Ultra - Negre ( Grosime burete: Max ) la 160 Ron / Bucata... restul valabile cu preturi de Black Friday :-) :-)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus