ÎNCHIS câteva lemne + fete second

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Adaug la vanzare o fata Butterfly Resilon ( Sandwich ) - Pret: 30RON

Lemnul Butterfly Innerforce ALC vandut lui gabikr si lemnul TSP 4.5 All vandut si el de asemenea. Restul din prima pagina valabil :-)

Actualizare anunt cu urmatoarele 3 lemne:

Stiga Carbonado 145,Maner: FL - Pret: 500RON ( folosit,stare foarte buna )
Butterfly Innerforce ZLF, Maner: AN ( anatomic ) - Pret: 500RON ( Nou )
Butterfly Viscaria,Maner: FL - Pret: 470RON ( folosit )

Restul de la prima pagina inca valabil. :-)

Ok.... adaug la vanzare un Dr. Neubauer Super Block OX - Rosie ( sigilat ) : Pret:100 RON

Dr. Neubauer Super Block OX - Vanduta lui Cotca Dacian, resstul de pe prima pagina valabil.. astept oferte.

Reducere la Butterfly Finewood Off- - Pret nou: 150 RON ( ultim pret ) .... restul valabil :-)

Adaug la vanzare urmatoarele materiale :

Butterfly Grubba Carbon All+, Maner: AN ( anatomic ), Greutate: 83 grame, Fluture: de plastic ( lipseste ), Stare: Folosit Pret: 120RON

Butterfly Gergely, Maner: FL ( concav ), Lemn vechi de colectie an:1970-1980, Greutate: 100 grame, Fluture: abtibild cu fluture negru,Stare: Folosit ( in stare buna ) Pret: 350RON

Paleta formata din Lemn Dan Universal ( stare foarte buna... ) + O fata neagra Butterfly Tackiness D Pret: 100RON sau Lemnul Dan Universal separat Pret: 70 RON si fata separat Pret: 30 RON

Buna ziua lemnul butterfly finewod il mai aveti? Imi puteti da un nr de tel multumesc

- - - Actualizat - - -

0740697281 e nr meu dle victor ms

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus