ÎNCHIS câteva lemne + fete second

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Lemne:

Butterfly Finewood Off-, Maner: FL ( concav ), Greutate: 87grame, Fluture argintiu,Stare: Nou Pret: 150RON - Reducere 30 RON

Livrare gratuita cu Posta Romana.

Nu inteleg exact care e pretul lemnului 120 ? sau deja ati facut reducerea si ati scris cat a fost ?
deoarece l-as dori pe acesta daca nu aveti ceea ce v-am cerut in mp!
Multumesc din nou !

- - - Actualizat - - -

Salut am incercat sa .ti las mp , ai casuta plina ;)
Ai trimis cumva lemnu , multumesc anticipat !

Adaug la vanzare urmatoarele lemne noi Joola : Joola Rosskopf Fire, Joola Viva, Joola Rosskopf Allround si Joola Wing Passion Medium.

Detalii pe prima pagina a anuntului.

Bună ziua! Din posturile de mai sus să înțeleg că aveți un Bty Grubba carbon all la vânzare? îmi puteți da niște detaliii vă rog? Merci!

Adaug spre vanzare urmatoarele fete:

Patrate:

- 1 Pereche Donic Bluefire M1, Grosime burete: 2,0 mm Pret: 250RO/Perechea

Decupate, stare impecabila:

- 5 bucati de Donic Bluefire M1, Rosii si Negre, Grosime burete: 2,0 mm Pret: 95RON

Second:

- Donic Baracuda, Neagra, Grosime burete: MAX, Pret: 40RON

- Tibhar Nimbus, Rosie, Grosime burete: 2,0 mm Pret: 35RON

- 1 pereche de fete Anti ( care nu prind efect ) Donic Coppa Tenero, Grosime burete: 1,8 mm Pret: 50RON

Toate fetele au transportul inclus prin Posta Romana.

Ultima editare:
Salut catalin ti-am lasat adresa unde sa pui banii in mesajele vizitator ca nu mai ai loc in casuta. Mai sterge din mesaje ca nu mai pot trimite mesaje private. Multa stima.

PS : Fata Donic Bluefire M1 , neagra , 148x152 - Vanduta lui Catalin Mazy , restul valabil.

Ultima pereche de Donic Bluefire M1 ( Rosie - 150/156 , Neagra - 150/152 ) in stare foarte buna la Pretul: 190RON cu transport inclus prin posta romana.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus