ÎNCHIS câteva lemne + fete second

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am adaugat pe prima pagina 3 fete second ( Tenergy 80 de 2,1mm - Rosii ) la 90RON/bucata si un lemn Butterfly Mazunov, Fluture: Argintiu, Nou la 200RON.

Am ridicat fața de la posta !
E ff ok . Multumesc frumos
Si eu va multumesc de comunicare si incredere. Ma bucur ca sunteti multumit. Sa va fie de folos.

3 fete in stare impecabila... uzura foarte mica:

Donic Bluefire M1 ( Negru ), Grosime burete: 2,0 mm, Dimensiune: 147/153, Uzura: 5% Pret: 95RON

Donic Bluefire M1 ( Negru ), Grosime burete: 2,0 mm, Dimensiune: 148/150, Uzura: 5% Pret: 95RON

Donic Baracuda ( Rosie ), Grosime burete: MAX, Dimensiune: 156/156, Uzura: 5% Pret: 90RON

Restul de pe prima pagina valabil... transport gratuit prin Posta Romana.

Am pus la vânzare Donic Ovtcharov Carbospeed la 215Lei si o fata pătrată Victas Limber < 01 in țiplă la 130Lei..mai multe detalii pe prima pagina. :-)

Reducere la materiale : oricare din cele 3 Tenergy 80 Roșii la 85 Lei / Bucata si oricare din cele 2 fete Donic Bluefire M1 la 90 Lei / Bucata

Fata Donic Baracuda vanduta lui Edy Alexman, restul de materiale pe prima pagina.

- - - Actualizat - - -

Lemn Balsa Carbo X5 FL. Nou la 160 Lei

- - - Actualizat - - -

Adaug la vanzare 2 perechi de Joola Max la 250 lei perechea ( Patrate ) si 2 fete Joola Rhyzm Negre la 120 Lei tot partate..... restul valabile.

Doar la pereche dau Joola Maxx sa nu le decompletez...te anunț pana deseară de care Joola Maxx sunt.

PS : Joola Rhyzm sunt la bucata..am 2 negre la 125 lei / bucata

Prefer doar bani pentru lemn.

PS : Fetele sunt Joola Maxxx 500 cu buretele Max.

Valabil : 2 perechi de fete patrate Adidas Tenzone Ultra 300 lei / pereche, 2 Perechi de Joola Maxxx 500 la 250 lei / pereche, 2 Bucati de Joola Rhyzm P la 125 lei / bucata .... restul valabil.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus