Caut Nittaku Acoustic

clau

Regular Contributor
Administrare
𝓌𝑒𝒷𝓂𝒶𝓈𝓉𝑒𝓇
Scor reacție
465
Locație
Bistrița
Caut sa cumpar Nittaku Acoustic flared sau anatomic (nu stiu daca exista anatomic..?) .
Daca e posibil sa fie sub 85g si in stare buna.

Acu cauti si tu cand pe forumurile straine toti isi vand Acousticurile ? :P

vali a spus:
Acu cauti si tu cand pe forumurile straine toti isi vand Acousticurile ? :P

De ce si le vand?
Eu cel putin nu am auzit decat lucruri bune despre Acoustic.
In special daca nu vrei carbon mi se pare o alegere buna.

PS: daca toti le vand, inseamna ca este oferta mare si lua mai ieftin :P

Le vand pt. ca se pare ca Ma Long a cedat presiunilor si nu mai joaca cu Acoustic. In plus fata de asta, exista un curent de zvonuri rau-voitoare impotriva unuia dintre cele mai bune lemne din lume. Invidia!

Si eu am obs ca nu mai joaca cu Acoustic dar pare sa fie tot ceva Nittaku

am un prieten care si-a luat nittaku violin, ce fel de lemn e acesta?
si eu si el suntem mai noi in ale echipamentului profi si nu ne prea pricepem.

caror fel de presiuni a cedat ma long?
cred ca nu cunosc subiectul dar imi place mult jocul lui ma long

As zice ca e un pic cam rapid dar are si control,bine... control bun la asemenea viteza

Violinul este putin mai bland decat Acousticul si cu putin mai mult control.

Dado.daniel a spus:
Este o supozitie de-a mea, cum ca orice jucator chinez este presat sa joace cu echipament chinezesc din motive de marketing. Cand jucatorii de la varf folosesc anumite echipamente, acestea cresc exponential in vanzari.Stiu ca Vali o sa ma contrazica, cu argumentul ca multi de la varf folosesc Bryce pe BH dar asta nu este decat una din putinele exceptii 😉

Nici o oferta de Acoustic?

Apropo, sunt in București toata saptamana asta, am vreo sansa sa gasesc aici un astfel de lemn?

... sau poate vor sa-si schimbe setup-ul cu noile materiale compatibile cu adezivii VOC free, cum a facut si Timo Boll... ori poate apare un nou Nittaku Acoustic, ceilalti producatori au scos deja generatia noua la lemnele cele mai vandute...

Dado.daniel a spus:
am un prieten care si-a luat nittaku violin, ce fel de lemn e acesta?
si eu si el suntem mai noi in ale echipamentului profi si nu ne prea pricepem.
Am eu Nittaku violin, e un lemn deosebit, din cate lemne am incercat cu el ma simt cel mai bine.E sub 85g, se simte bine mingea cu el, e cumva zvelt si arcuit, vibreaza putin cand ataci in forta.E un lemn care e putin cam scump, dar si fabricarea e mai dificila, ca material e lemn si lemnul isi creste valoarea in timp, sper ca va deveni in viitor un lemn cautat ca si vechile lemne Stiga.

VISCO a spus:
Dado.daniel a spus:
Este o supozitie de-a mea, cum ca orice jucator chinez este presat sa joace cu echipament chinezesc din motive de marketing. Cand jucatorii de la varf folosesc anumite echipamente, acestea cresc exponential in vanzari.Stiu ca Vali o sa ma contrazica, cu argumentul ca multi de la varf folosesc Bryce pe BH dar asta nu este decat una din putinele exceptii 😉

In general jucatorii chinezi folosesc fete kinezesti pe forehand si japoneze pe rever datorita stilului lor de joc. Cam toti au forehanduri foarte puternice indiferent ca dau forehandul cu mana mai putin sau mai mult indoita si atunci le sunt suficiente fetele kinezesti care nu sunt asa rapide dar au mult efect. Pe rever insa nu exceleaza , de cele mai multe ori pun doar capace si acolo le trebuie fete mai rapide si cu mai mult control. Un argument in plus ar fi greutatea paletei. Doua fete kinezesti fac paleta prea grea. Toti jucatorii kinezi , cel putin in ultima vreme, folosesc fete nonkinezesti pe rever.
Faptul ca incep sa joace cu lemne kinezesti in exclusivitate nu e ceva extraordinar , lemnele kinezesti incep sa fie de foarte buna calitate si chiar intrec pe alocuri calitatea lemnelor europene/japoneze. De exemplu. seria Avaloxurilor care sunt comparate cu vechile Stiga sau seria Hurricanelor . De Galaxy nu mai vorbesc , dar ei sunt firma mica si nu sunt folosite de marii jucatori.

clau a spus:
Nici o oferta de Acoustic?
Apropo, sunt in București toata saptamana asta, am vreo sansa sa gasesc aici un astfel de lemn?

vezi la valigti

eu am hurricane 2 pe forehand si hurricane 3 pe backhand si paleta e grea, lemnul e balsa carbox5 de la butterfly. vali a zis ca pe rever chinezii folosesc fețe mai rapide si de conrol! Cam ce fața este si de viteza si de control in acelasi timp?[/quote]

in general fetele insenzitive la spinul adversarului. In general fetele nontacky si ceva mai moi adica cele mai mult cu spin mecanic . Astea cu care joc eu sunt ok , ca exemplu. Sriverul e ok si el , doar ca ala L e cam dur si nu apuci , fara sa relipesti, sa controlezi destul de bine mingea. Desto F2 cu care am mai jucat avea cauciucul aproape antispin dar spinul mecanic datorat buretelui era "awesome" vorba anglo-saxonilor.Doar ca era prea moale, iar eu nu prea pot juca cu diferente de tarie asa mari intre forehand si rever. Un alt exemplu ar fi Nimbus Soft - foarte bune fete si astea, doar ca le recomand in Max, la fel ca Desto sunt prea moi pt 2.0.

Back
Sus