Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
vali a spus:Acu cauti si tu cand pe forumurile straine toti isi vand Acousticurile ?![]()
Este o supozitie de-a mea, cum ca orice jucator chinez este presat sa joace cu echipament chinezesc din motive de marketing. Cand jucatorii de la varf folosesc anumite echipamente, acestea cresc exponential in vanzari.Stiu ca Vali o sa ma contrazica, cu argumentul ca multi de la varf folosesc Bryce pe BH dar asta nu este decat una din putinele exceptiiDado.daniel a spus:caror fel de presiuni a cedat ma long?
cred ca nu cunosc subiectul dar imi place mult jocul lui ma long
Am eu Nittaku violin, e un lemn deosebit, din cate lemne am incercat cu el ma simt cel mai bine.E sub 85g, se simte bine mingea cu el, e cumva zvelt si arcuit, vibreaza putin cand ataci in forta.E un lemn care e putin cam scump, dar si fabricarea e mai dificila, ca material e lemn si lemnul isi creste valoarea in timp, sper ca va deveni in viitor un lemn cautat ca si vechile lemne Stiga.Dado.daniel a spus:am un prieten care si-a luat nittaku violin, ce fel de lemn e acesta?
si eu si el suntem mai noi in ale echipamentului profi si nu ne prea pricepem.
VISCO a spus:Este o supozitie de-a mea, cum ca orice jucator chinez este presat sa joace cu echipament chinezesc din motive de marketing. Cand jucatorii de la varf folosesc anumite echipamente, acestea cresc exponential in vanzari.Stiu ca Vali o sa ma contrazica, cu argumentul ca multi de la varf folosesc Bryce pe BH dar asta nu este decat una din putinele exceptiiDado.daniel a spus:caror fel de presiuni a cedat ma long?
cred ca nu cunosc subiectul dar imi place mult jocul lui ma long![]()
clau a spus:Nici o oferta de Acoustic?
Apropo, sunt in București toata saptamana asta, am vreo sansa sa gasesc aici un astfel de lemn?