savuavram
cadet
Ce lemn s-ar potrivi pentru fețele: Yasaka rakza 7 soft? ( am 2 fețe yasaka rakza 7 soft una rosie una neagra noi)
Butterfly BalsaCarbon X5 ar merge?
Butterfly BalsaCarbon X5 ar merge?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Deci mor de curiozitate sa te vad jucand,as merge pana la Caras-Severin sa vad un jucator de 16 ani cum bate pe un jucator de Liga.bogdan000 nu am zis ca nu vreau sa muncesc...muncesc in fiecare zi ma antrenez...dar am mentionat ca ma antrenez singur , nu cu antrenor...si app miam vazut adevarata valoare de destule ori mai ales....( la mn in oras am mai zis nu am cu cn sa joc care sa ma faca...).Nu ma cred vreun super bun sau ceva de genu...dar e una sa ti se zica peste tot unde joci si cu cine joci ca esti bun....app am jucat pana acum cu Sriver fx si butterfly petr korbel...dar am rupt lemnul de la maner foarte urat....( am condus 3-0 la seturi pe un jucator din liga si am fost egalat 3-3....si de nervi am vrut sa lovesc umpic paleta si din greseala am dat prea tare si am ramas cu manerul in mana....iar am incercat sa deslipesc fețele iar fata rosie am rupto....doar fata neagra am reusit sa o salvez...si mam orientat intrun alt topic spre o paleta cu fețe rosie : joola mambo c neagra stiga boost tc si lemn butterfly...dar dispun acum de un buget mai mare ( 500 de ron) si am luat 2 fețe yasaka rakza 7 soft 2.0 si vreau sa le pun pe un lemn care se potriveste cu fețele si cu stilul meu de joc mai ofensiiv...si pana acum vad ca cel mai bun e nitaku septear....(desigur care se incadreaza si in banii care ii am ).
In ce sa constea,in meciuri cu prieteni de o varsta cu el,care tin paleta cu 2 sau mai multe degete pe backhand,si care ii inalta toate mingile si el doar le bubuieDomnule avram, va rog pana ce nu ne demonstrati valoarea si talentul dumnevoastra, va sfatuiesc sa fiti mai modest. Nu stiu daca observati, dar prin afirmatiile dumneavoastra starniti mai mult rasul. Sa punem totul pe seama entuziasmului adolescentin. Totodata , as dori sa stiu de cate ori pe saptamana va antrenati singur si in ce consta antrenamentul. Multumesc![]()
Foarte adevarat domnule Aurel,asta a uitat sa specifice,sau poate acel jucator a jucat primele 3 seturi intr-un picior si cu o mana legata la spate,ca altfel nu imi explicNu a specificat liga. Liga majoretelor, liga planoristilor, liga culegatorilor de musetel si macese, etc.