Ce recomandati ?

Am acel lemn,Primorac OFF- cu fete Donic Liga,si mi se pare acum dupa ce mi-am format un pic mana,ca sare prea tare,si o sa iti fie greu sa te obisnuiesti,pentru ca la varsta ta,stiu ca esti nerabdator sa castigi puncte si ataci des,sunt aproape sigur,de aceea eu zic sa cumperi un lemn chinezesc,la recomandarea baietilor,pentru ca au mult mai mult control si simti mingea mai bine.
In plus de asta,Primorac vibreaza la lovituri puternice si asta s-ar putea sa te deranjeze
Ca fete eu as zice sa cumperi donic Twingo,sunt mai moi si au mai mult control decat Liga,care sunt un pic mai tari
Bafta la Olimpiada si la concursuri
P.S. SA NU CUMPERI NIMIC FARA SA POSTEZI AICI INAINTE.S-AU MAI PACALIT MULTI COPII CA TINE,CUMPARAND CU 150-200 RON PALETE asa -zise profesionale care erau de fapt hobby,si pe urma alergau sa isi recupereze banii.
Cumpara numai de la domnul Vali,sau de la Rblade,sau daca stai in zona Oltenitei,poti merge la Viva sport http://www.vivasportshop.ro/
unde poti incerca palete pe gratis,sa iti faci o idee despre cum arata o paleta adevarata,iar baietii de acolo iti vor recomanda ceva f bun pentru bugetul tau.
---------- Post added 12-Nov-2011 at 22:09 ----------
http://www.vivasportshop.ro/product--donic-testra-ar--911.htmlhttp://www.vivasportshop.ro/product--donic-twingo--960.html
Eu as zice ca asta e cea mai buna combinatie pentru tine,lemn usor,ALL,cu control ridicat,iar fetele control bun si efect acceptabil,iar ca pret undeva la 150 ron

Foarte frumoase! O sa ma interesez de aceasta combinatie . Am un folder facut numai cu lucruri despre tenis de masă george il voi uploada pe MegaUpload Imi poti spune ce este bun si ce nu ?
---------- Post added 13-Nov-2011 at 00:25 ----------
http://fbx.ro/8pewmrdnpjw5sbw0 Le-am Uploadat pe alt Browser

Andrei, nu tot ce scrie acolo e real... nu toate paletele si fetele sunt pe stoc.
O sa fii surprins ca acele stocuri sunt la furnizori. Daca te uiti la reclamele din inceputul paginii, cate 2 odata, ai si link-uri. Da refresh si o sa apara si alte link-uri.
Stocuri fizice au, in ordine zic eu, VIVA Sport, Gelu Popescu (Tibi), ValiGTI (Top Tenis Arena=Sema Park) din București, si Butterfly - Bistrița si Tibhar- Buzău.
Inainte de a alege, intreaba ce au pe stoc. Cel mai bine s-au descurcat incepatorii cu sfaturile domnului Gelu Popescu de aici: http://www.tenismasa.ro/oferte-speciale/
Bafta la concurs.
PS Nu schimba paleta inainte de concurs cu cel putin 5-10 antrenamente!

Andrei, eu cred ca tu te uiti la poze si cand iti mai place cate ceva, intrebi daca cutare lucru este bun. Trebuie sa sti ca "BUN" este o notiune relativa. Ce este bun pt mine, nu este bun pt tine. De aceia, pt ca cineva priceput, sa-si dea seama ce este bun pt tine, trebuie sa stie mai mult despre jocul tau , decat ca esti primul pe scoala si ca vei participa la olimpiada scolara in curand. Ar trebui in primul rand sa vada jocul tau. In momentul in care ti se recomanda ceva, acel mentor iti imprima si o parte din personalitatea sa. La inceput, nu ai cum sa nu gresesti. Asuma-ti ideia ca trebuie sa progresezi in etape si ca nu vei juca toata viata cu acelasi echipament. Alege-ti un model de om si jucator care-ti place, si roaga-l sa te ajute in achizitionarea echipamentului. Megi la sali cum sunt "Top Tenis Arena" sau "Viva Sport" ca sa gasesti.

Da in 1-2 saptamani voi merge la Top Tenis Arena acum nu pot merge deoarece am probleme in familie . Multumesc pentru sfaturi
---------- Post added 13-Nov-2011 at 19:22 ----------
Dle.Aurel in ce zona a Bucureștiului stati ? Poate ne putem intalni .

sau daca nu te grabesti f tare cu achizitionarea de echipament....incearca sa mergi la un concurs amatur+open,acolo vei gasi multi oameni care te pot ajuta,si in plus poti sa rogi pe multi sa le testezi paletele,nu cred ca te-ar refuza.....se strang aproximativ 100 oameni acolo,care mai de care.....succes si nu te grabi...

Eu ma cam grabesc, ca as vrea sa o cumpar si la Olimpiada Scolara sa joc cu ea .
---------- Post added 13-Nov-2011 at 21:04 ----------
SI as vrea sa va mai intreb ceva : Ce mingi recomandati ?
Nu oftez pentru o marca anume .
---------- Post added 13-Nov-2011 at 22:57 ----------
Preturile la fete sunt pentru 1 fata sau pentru ambele fete ?

Da in 1-2 saptamani voi merge la Top Tenis Arena acum nu pot merge deoarece am probleme in familie . Multumesc pentru sfaturi

---------- Post added 13-Nov-2011 at 19:22 ----------

Dle.Aurel in ce zona a Bucureștiului stati ? Poate ne putem intalni .
Peste o saptamana-doua, daca se vor rezolva problemele din familie, ne vedem la Top Tenis Arena, pt o sedinta de proba, sa vedem ce nivel ai.
Bineinteles, sa ai la tine paleta cu care ai jucat pana acum si echipament de sala. Foarte important, incaltaminte sport curata. Vei avea apoi, inca doua saptamani sa te obisnuiesti cu noul echipament, pana la olimpiada scolara.
P.S.- Aia cu "nu oftez pentru o marca anume", ma ucis. :D
P nu se alfla langa F pe tastatura. :D

Ultima editare:
Eu as zice sa nu iti iei Donic Liga, Twingo, Joola Smart sau alte fete entry level pentru ca spinul si viteza sunt foarte mici si nu poti sa inveti miscarile bine. Poti sa-ti iei un lemn donic si 2 fete chinezesti, care sunt mult mai bune decat cele entry level de la firme europene.
Poate sa ti le lipeasca cunostinta ta care joaca de 12 ani tenis sau daca iei fetele de la mine ti le pot lipi eu pe lemnul tau Donic. :)

Poti accesa link-ul din semnatura mea sa vezi ce fete sunt pe-acolo.
---------- Post added 14-Nov-2011 at 02:00 ----------
P.S.: Niste fete chinezesti cu spin si viteza bune ar creea o tranzitie mai brusca de la paleta hobby pe care o ai acum. Daca vrei o tranzitie mai lina, ar fi mai bune cele entry level.

Multumesc RBlade o sa ma uit si acolo la acele fete chinezesti . Dnle.Aurel are ceva daca mai vin cu cineva ?
P.S: Da mam grabit sa plec la spital dasta am scris ,,oftez"

Nu-ti face probleme, doar am zambit putin, am inteles si eu ce voiai sa spui. Sigur ca poti sa aduci cu tine, pe cine vrei, la Top Tenis Arena.

Ultima editare:
Back
Sus