Ce recomandati ?

Dan2 nu mai posta doar pentru atata lucru . ;)
---------- Post added 14-Nov-2011 at 22:06 ----------
Dnle.Aurel puteti sa ne intalnim peste 2 saptamani ? Daca da , datimi un Pm cu ora la care vreti sa ne intalnim acolo .

Multumesc, dar olimpiada este pe 12 decembrie mai este timp de antrenat am antrenamente si cu scoala si mam inscirs acum de curand la un club ...

Eu stiam ca olimpiada scolara este in primavara. Faza la care vei participa este pe scoala sau sector?
Scz, am ajuns si la mesajul in care spui ca e pe sector.
Si, uneori in spatele unui simplu "like" se poate ascunde mai multa emotie decat iti imaginezi!

Ultima editare:
(at)Andrei.xD
Domnule Dan 2 ai vrut sa spui. Mai arunca din când în când câte un ochi și la vârsta celor cu care conversezi.

Dnle Aurel imi puteti spune cum sa ajung acolo ? Din zona Berceni .?
Iei metroul de la "Piata Sudului" pana la "Unirea", unde treci catre tronsonul 1 prin pasajul subteran. Acolo iei iar metroul pana la statia "Petrache Poenaru", fosta "Semanatoarea". Cand iesi de la metrou, o iei la dreapta pe acelasi trotuar si prima intrare cu bariera la dreapta este la Sema Parc. Acolo la intrare, intrebi cum se ajunge la Top tenis Arena. In principiu mergi drept inainte cinzeci de metri, apoi la stanga tai parcul in diagonala, pe urma la dreapta si dupa inca 100 de metri drept, ai ajuns.

Nu ai de ce sa te scuzi, In acest site toti suntem egali, si toti iubim tenisul.
D-l Aurel poate sa te ajute sa-ti gasesti o paleta potrivita. Mergi cu incredere la Top Tenis, acolo poti vedea si cum joaca cei mai buni din București.
Sper sa ne cunoastem.
Dan

Nu stiu de acum exact, dar cand se apropie termenul, stam de vorba si stabilim intalnirea la care o sa vina si alti prieteni priceputi. O sa fim ca o comisie. :D O sa-ti dam si palete de ale noastre sa le incerci.

Nu trebuie sa ai emotii ca nu e un examen. Cuvantul "comisie" a fost o gluma. Facem o evaluare a nivelului si stilului de joc si ne sfatuim ce sa-ti recomandam. Nu o sa ne impresionezi prea tare nici daca joci foarte bine, nici daca joci slab. O sa beneficiezi doar, de ceea ce noi nu am avut parte, cand eram in aceiasi situatie ca tine. Vom fi probabil 2-3 prieteni.

Back
Sus