mersi mult mult hades.
raman dator.
raman dator.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu am vazut pe un link dat tot de cineva de aici de pe site, unde erau prezentate paletele foarte multor jucatori vestiti, ca un procent foarte mare din ele, cred ca mai mult de jumatate, aveau aplicat acel overgrip numai pe aprox. jumatate de maner. Am incercat si eu si este excelent. Este daca vreti, o transformare a manerului flared sau straight in unul anatomic, dar "tuningul" se poate face personalizat. Aplicand banda in spire mai dese sau mai largi acea zona se umfla mai mult sau mai putin, atat cat este nevoie pt. fiecare mana. Degetul mic ramane in contact cu lemnul iar centrul palmei, unde transpiratia este cea mai abundenta beneficiaza de confort, dispare acea senzatie ca paleta se misca in mana necontrolat!vali a spus:Ca si o curiozitate -am vazut in meciul Samsonov-Kreanga (2005) ca Samsonov avea maner drept , dar avea un o banda (un overgrip de tenis probabil ) pe a mijlocul manerului astfel incat manerul devenea un fel de anatomic.
Nu este o noua moda. Este chestie de preferinte. Daca te simti mai bine cu overgrip il pui daca nu, lasi manerul simplu. Overgripul absoarbe transpiratia mai bine decat lemnul manerului fie el chiar si poros. In privinta "anatomiei", eu am un lemn cu astfel de priza, cu care nu ma inteleg foarte bine dar cu priza flared transformata usor in anatomic cu overgrip ma simt minunat.FUN a spus:Nu e de fapt o nou? moda chestia cu banda pe maner? Oricum mana-ti transpira, dar intre 2 mingii jucate te stergi o data pe tricou sau pe prosop, zic eu.
In plus acum manerele au porii aceia care mai absorb si nu mai aluneca chiar asa cum alunecau cele cu maner lacuit.
Pe de alta parte daca vrei un maner anatomic pur si simpu ti-l cumperi, eu am si un "flared" si ma inteleg aproape la fel de bine. Asta probabil ptr. ca n-am platfus in "talpa mainii" nu stiu.
Andrei a spus:Mai vali da vad ca schimbi paletele ca pe coirapi...Ai reusit sa te inveti macar cu una?
Andrei a spus:Vii la Adjud?Poate imi faceai o demonstratie... 8)
...smechereasca de balta !tycutz a spus:Mesajul de sus e in romana?