Cel mai bun lemn pentru spin

Da, asa este (at)dado_daniel...aici va dau perfecta dreptate...la mine este altfel...de cand joc cu, cauciucurile astea chinezesti mi-am modificat majoritatea miscarilor(cunoscatorii stiu despre ce este vorba).Se joaca foarte greu cu un cauciuc chinezesc gen Hurricane3(aici vorbesc despre cei care au trecut de la cauciucuri euro-japoneze la cauciucuri chinezesti).Am dat paleta la mai multi colegi si dupa doua-trei lovituri renuntau cu un mare "NU". Nu se poate juca cu asa ceva, sau asa ceva nu este pentru mine.Eu acuma nu as mai schimba cauciucurile cu, care joc pentru nicio fata indiferent de brand.De aceea sunt foarte pretentios in alegerea lemnului.Stiu ca toate review-urile dvs-stra cu lemnele mai sus mentionate au fost facute(teste sau setup-uri) pe fete euro-japoneze.Oricum mi-a prins foarte bine ideile si analizele dvs-tra.

(at)dado_daniel- spuneti-mi va rog cum ati simtit lemnul Balsa Plus, ce fete ati folosit pe el,efect,viteza,gramaj,etc(daca nu cer prea mult un mic review).Va multumesc.Numa Bine!

---------- Post added 07.04.2012 at 10:34 ----------

Apropo:Un nepot drag mie mi-a construit niste mixaje de clipuri luate de pe net...Asa jucam cand aveam tenergy 05FX...Jocul meu de atunci era mai controlabil.Acum simt ca dau mai mult efect, loviturile fiind mai iertatoare(cele in forta ma refer),probabil din cauza gramajului setup-ului (204-215 grame).

http://www.youtube.com/watch?v=tCpw6RYVyzM
---------- Post added 07.04.2012 at 12:50 ----------
Haide-ti dragilor! O alegere intre Yasaka Ma Lin Carbon si Yasaka Balsa Plus.Spre ce a-ti tinde voi ?

Ultima editare:
Nu cred ca va pot fi de folos prea mult deoarece am jucat cu balsa plus pe la inceputuri, ce mai tin minte este doar ca era un lemn usor, nu aveam putere in mingile drepte, drive, topspinul era pe la inceput totusi tin minte ca dadeam relativ usor. Parca am folosit un hurricane h3 pe fh si un sriver fx pe bh. Personal nu cred ca lemnele de balsa se potrivesc cu fetele chinezesti cu burete tare, am mai incercat intre timp 5-6 lemne cu balsa cu fete chinezesti si cred ca lemnele mai dure se preteaza mai bine la buretele dur, mai "inmoaie" fetele putin. Din lipsa lemnului de putere(cred ca gramajul era de vina) balsa plus nu producea un topspin foarte puternic, cu spin dar nu cu viteza. Desi nu am jucat cu Yasaka Ma Lin Carbon am jucat impotriva unui astfel de lemn si veneau topsuri serioase. Imi pare rau ca nu am informatii mai utile dar eram pe la inceputuri cand am jucat cu el, poate acum as avea alte pareri, cine stie?
P.S. Va felicit pentru jocul din filmulete!

Multumesc D-le dado_daniel...nustiu ce sa zic...l-as lua si pe ala si pe ala si pe ala,etc...asa ca m-am hatarat si cred ca le iau pe toate 3 :)).Grea boala este asta...pana acum am avut-o cu fetele...am testat chiar toata gama DHS..:)) si restul de la alte firme si marci chinezesti...cu zecile, cautand cea mai spinoasa fata...in cele din urma m-am linistit cu fetele ajungand la concluzia ca Hurricane 3 National este pentru mine...este o fata incredibila...dar acum am prins patima lemnelor la test(sper sa nu ma tina mult :))...

Eu zic sa te opresti la un singur lemn cat mai repede.Si banuiesc ca tot ALC o sa fie ala.

butterfly Innerforce alc , ma lin extra ofensiv , butterfly zhang jike , buttrefly viscarya cam astea ar fi pe linga ce a mai recomandat grasomega !

Lemnul are 95 grame cu banda de cant si Overgrip...fetele au 54 respectiv 55 grame(sunt taiate un picut mai mare ca si lemnul).Daca le insumezi acolo ajungi...

Darker Speed 90 cu Tenergy 05 merge f bine dar raman la pararea ca totul tine de mana si de f mult antrenament. Din punctul meu de vedere nu exista un lemn universal care sa fie cel mai bun,..., un lemn poate fi extraordinar pentru o persoana iar pentru alta acelasi lemn sa nu reprezinte cea mai buna solutie, deci in concluzie nu ne ramane decat sa ne alegem un lemn cu care sa ne simtim bine si sa exersam f mult.
Cu respect

Poate pot sa ajut si eu. Sunt convins ca nu merge combinatia lemn cu balsa (fara carbon) - fete chinezesti, fie ele si H3 national. Stiu ca doriti sa scadeti greutatea setupului, dar nu balsa este solutia. Ea ofera un control pacalitor, "de centru", dar lemnele nu sunt stabile. Fetele chinezesti au nevoie de lemn dur/semidur si stabil in spate. Daca doriti un lemn bun pt ele, trebuie sa va orientati catre ceva mai subtire, dar tot rigid. Ma Lin Carbon este mai potrivit, din cele doua. Sau un ALC usor, sub 85gr, care este la fel de rigid ca cel de 95gr. Cel mai bine, pt simt mai bun, un "allwood" rapid.

Ultima editare:
http://eacheng.net/index.php?act=detail&ID=1665http://www.ebay.ca/itm/Xi-EnTing-Sh...=UK_Sports_TableTennis_RL&hash=item1c28a64be1

Ambele sunt foarte bune si rapide (cel putin pt ai mei tovarasi).

Citeste eventual review-uri despre ele daca te intereseaza.
http://www.tabletennisdb.com/blade/xienting-shark-686.htmlhttp://www.tabletennisdb.com/blade/palio-tc6.html

Eu le-am simtit aproape identice, dar amicul pentru care cumparasem Shark-ul l-a preferat pe celalalt datorita lungimii manerului si a greutatii putin mai mici. TC-6-le are un raport calitate/pret greu de egalat, dar nici Shark-ul nu e scump. E posibil ca TC-6 sa fie ceva mai bun pt spinuri, avand doar 7 straturi (fata de 11 la Shark) si soft carbon (fata de carbon normal la Shark).

Proprietarii celor 2 lemne sunt incantati de ele :) Sa fi avut viteza de reactie suficient de mare le pastram pe amandoua.

Back
Sus