Ghiță Marta
senior
Da, asa este (at)dado_daniel...aici va dau perfecta dreptate...la mine este altfel...de cand joc cu, cauciucurile astea chinezesti mi-am modificat majoritatea miscarilor(cunoscatorii stiu despre ce este vorba).Se joaca foarte greu cu un cauciuc chinezesc gen Hurricane3(aici vorbesc despre cei care au trecut de la cauciucuri euro-japoneze la cauciucuri chinezesti).Am dat paleta la mai multi colegi si dupa doua-trei lovituri renuntau cu un mare "NU". Nu se poate juca cu asa ceva, sau asa ceva nu este pentru mine.Eu acuma nu as mai schimba cauciucurile cu, care joc pentru nicio fata indiferent de brand.De aceea sunt foarte pretentios in alegerea lemnului.Stiu ca toate review-urile dvs-stra cu lemnele mai sus mentionate au fost facute(teste sau setup-uri) pe fete euro-japoneze.Oricum mi-a prins foarte bine ideile si analizele dvs-tra.
(at)dado_daniel- spuneti-mi va rog cum ati simtit lemnul Balsa Plus, ce fete ati folosit pe el,efect,viteza,gramaj,etc(daca nu cer prea mult un mic review).Va multumesc.Numa Bine!
---------- Post added 07.04.2012 at 10:34 ----------
Apropo:Un nepot drag mie mi-a construit niste mixaje de clipuri luate de pe net...Asa jucam cand aveam tenergy 05FX...Jocul meu de atunci era mai controlabil.Acum simt ca dau mai mult efect, loviturile fiind mai iertatoare(cele in forta ma refer),probabil din cauza gramajului setup-ului (204-215 grame).
http://www.youtube.com/watch?v=tCpw6RYVyzM
---------- Post added 07.04.2012 at 12:50 ----------
Haide-ti dragilor! O alegere intre Yasaka Ma Lin Carbon si Yasaka Balsa Plus.Spre ce a-ti tinde voi ?
(at)dado_daniel- spuneti-mi va rog cum ati simtit lemnul Balsa Plus, ce fete ati folosit pe el,efect,viteza,gramaj,etc(daca nu cer prea mult un mic review).Va multumesc.Numa Bine!
---------- Post added 07.04.2012 at 10:34 ----------
Apropo:Un nepot drag mie mi-a construit niste mixaje de clipuri luate de pe net...Asa jucam cand aveam tenergy 05FX...Jocul meu de atunci era mai controlabil.Acum simt ca dau mai mult efect, loviturile fiind mai iertatoare(cele in forta ma refer),probabil din cauza gramajului setup-ului (204-215 grame).
http://www.youtube.com/watch?v=tCpw6RYVyzM
---------- Post added 07.04.2012 at 12:50 ----------
Haide-ti dragilor! O alegere intre Yasaka Ma Lin Carbon si Yasaka Balsa Plus.Spre ce a-ti tinde voi ?
Ultima editare: