Și mie imi plac Joola flash 3*sunt fan Joola *** cele cu sigla albastra, sar foarte bine...si sunt si foarte aproapiate de cele vechi, de celuloid, pentru mine ar fi prima alegere
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Și mie imi plac Joola flash 3*sunt fan Joola *** cele cu sigla albastra, sar foarte bine...si sunt si foarte aproapiate de cele vechi, de celuloid, pentru mine ar fi prima alegere
Când?Iata mingile cu care sa jucat la Mondiale 2017 Dusseldorf si europene Budapesta 2017
Cine doreste o cutie , voi expune pretul in topicul meu
Salutare.Sanwei *** 40+ Seamless (astea) - decente, mai netede și mai ușoare decât DHS-urile. Fără probleme de sfericitate, n-am jucat prea mult cu ele să pot spune dacă sunt rezistente au ba (au ajuns odată cu DHS-urile de mai sus).
De ce să n-avem? Nu toată lumea își permite să joace doar cu v?rfurile lanțului trofic. Topicul e despre ce mingi au cel mai bun raport calitate-preț, nu despre care-i cea mai bună marcă de mingiBTY sunt the best........nu mai avem ce comenta.....daca cei mai buni joaca cu ele......
Poate pentru ca acum dați mai tare-n eleObservație personală: calitatea mingilor DHS cumpărate direct din China (Aliexpress) a scăzut. Sunt la fel de OK ca greutate, sfericitate și rugozitate, sar la fel de bine, dar acum se sparg mai repede.