Nu sunt un mare jucator, dar imi dau si eu cu parerea. Am jucat pana acum cu urmatoarele branduri si am constatat:
1. Nittaku 3 stele - super rezistente, rotunde (nu am gasit niciuna ovala pana acum), devin lucioase repede.
2. Xushaofa 3 stele - rezistente, rotunde, mai usoare decat Nittaku, pret bun dupa parerea mea (7 lei buc.), demne de luat in seama.
3. Andro si Stiga - nu am jucat foarte mult pentru ca m-am "spurcat" la cele doua de mai sus, dar mi s-au parut rotunde, nu-mi place in schimb sunetul pe care-l scot, parca-s de sticla, mai ales Stiga, dar asta-i doar parerea mea. Mi s-a parut ca nu sar la fel de mult ca primele doua, par mai tari.
4. Red+Black 3 stele - aceleasi impresii ca si la Andro si Stiga doar ca totul la o scara mai mica: sunet de sticla mai redus, saritura un pic mai tare. In schimb mi s-au parut rezistente. Le-as plasa intre Xushaofa si Andro la caracteristicile percepute de mine.
Referitor la "uzura" am intrebat online pe cei de la PingSkills si mi s-a raspuns ca nu exista uzura la mingile de tenis de masă, raspuns care pe mine m-a uimit, deoarece ca si voi toti am observat ca textura suprafetei unei mingi se schimba jucand-o, ceea ce ar trebui sa aiba un efect negativ asupra spin-ului, cel putin. Dar asta a fost raspunsul lor. Si din ce spun ei, Alois Rosario este (sau a fost) antrenorul echipei nationale paralimpice a Australiei, deci ar trebui sa stie ce spune. Iata raspunsul: