Cele mai bune mingii***? Raport calitate pret?

Iata mingile cu care sa jucat la Mondiale 2017 Dusseldorf si europene Budapesta 2017

Cine doreste o cutie , voi expune pretul in topicul meu

Bogdane, asta e un topic la echipament cu parerea fiecaruia legata de mingile folosite. Daca ai ceva de vanzare, te rog sa postezi in sectiunea vanzari-cumparari.

S-a rezolvat si dilema cu mingile de plastic......La Campionatul mondial pe echipe din Suedia se joaca cu Butterfly ....:D....deci pana la urmatorul campionat mondial .....BTY sunt the best.....:D...nu mai avem ce comenta.....daca cei mai buni joaca cu ele......

Sanwei *** 40+ Seamless (astea) - decente, mai netede și mai ușoare decât DHS-urile. Fără probleme de sfericitate, n-am jucat prea mult cu ele să pot spune dacă sunt rezistente au ba (au ajuns odată cu DHS-urile de mai sus).
Salutare.

Am jucat ieri cam o oră cu o minge Sanwei. E OK, sare bine pe mesele Bty de la IDM, nu s-a spart :D Față de DHS-uri, ia efect mai puțin.

BTY sunt the best.....:D...nu mai avem ce comenta.....daca cei mai buni joaca cu ele......
De ce să n-avem? Nu toată lumea își permite să joace doar cu v?rfurile lanțului trofic. Topicul e despre ce mingi au cel mai bun raport calitate-preț, nu despre care-i cea mai bună marcă de mingi :)

Nu vreau sa supar pe nimeni si chiar daca poate unii (mai mult ca sigur) or sa spune ca e promovare, comercializand andro, dar in calitate de jucator (si cam asa fac eu recomandari) nu de vanzator pot spune ca andro SPEEDBALL 3S*** la 18 lei setul, sunt cele mai bune mingi de competitie calitate/pret la ora actuala pe piata.

Tari, rotunde si foarte rezistente. Concursurile unde s-a jucat cu aceasta minge au putut confirma acest lucru.

Dealtfel intamplator am vazut ca si baietii de la revspin, fostul tabletennisdatabase spun acelasi lucru despre ele.
https://revspin.net/balls/andro-speedball-3s-40-plus-3-star.html

Despre RED+BLACK ,3stele plastic ce ziceti? Deocamdata singura firma romaneasca de pe piata materialelor de tenis de masă din lume. Personal am jucat cu mai multe generatii si se pare ca sunt mai rezistente decat toate firmele de pe piata,iar pretul este bun.

Ați încercat și varianta de ? stele ? Mă gîndesc că sunt aceleași doar ca-s mai puțin rotunde decât cele de trei stele.

Nu sunt un mare jucator, dar imi dau si eu cu parerea. Am jucat pana acum cu urmatoarele branduri si am constatat:
1. Nittaku 3 stele - super rezistente, rotunde (nu am gasit niciuna ovala pana acum), devin lucioase repede.
2. Xushaofa 3 stele - rezistente, rotunde, mai usoare decat Nittaku, pret bun dupa parerea mea (7 lei buc.), demne de luat in seama.
3. Andro si Stiga - nu am jucat foarte mult pentru ca m-am "spurcat" la cele doua de mai sus, dar mi s-au parut rotunde, nu-mi place in schimb sunetul pe care-l scot, parca-s de sticla, mai ales Stiga, dar asta-i doar parerea mea. Mi s-a parut ca nu sar la fel de mult ca primele doua, par mai tari.
4. Red+Black 3 stele - aceleasi impresii ca si la Andro si Stiga doar ca totul la o scara mai mica: sunet de sticla mai redus, saritura un pic mai tare. In schimb mi s-au parut rezistente. Le-as plasa intre Xushaofa si Andro la caracteristicile percepute de mine.

Referitor la "uzura" am intrebat online pe cei de la PingSkills si mi s-a raspuns ca nu exista uzura la mingile de tenis de masă, raspuns care pe mine m-a uimit, deoarece ca si voi toti am observat ca textura suprafetei unei mingi se schimba jucand-o, ceea ce ar trebui sa aiba un efect negativ asupra spin-ului, cel putin. Dar asta a fost raspunsul lor. Si din ce spun ei, Alois Rosario este (sau a fost) antrenorul echipei nationale paralimpice a Australiei, deci ar trebui sa stie ce spune. Iata raspunsul:

Am jucat aseară vreo trei ore cu o andro SPEEDBALL 3S***. Grea, fără probleme de sfericitate. Ce nu ne-a plăcut e că are o săritură vizibil mai joasă față de celelalte mingi *** cu care am jucat (Xiom, Nittaku, Tibhar, DHS, Sanwei).

Observație personală: calitatea mingilor DHS cumpărate direct din China (Aliexpress) a scăzut. Sunt la fel de OK ca greutate, sfericitate și rugozitate, sar la fel de bine, dar acum se sparg mai repede.

Cele mai bune mingii***? Raport calitate pret?

Observație personală: calitatea mingilor DHS cumpărate direct din China (Aliexpress) a scăzut. Sunt la fel de OK ca greutate, sfericitate și rugozitate, sar la fel de bine, dar acum se sparg mai repede.
Poate pentru ca acum dați mai tare-n ele

Posibil, da' numărul de rame și smash-uri de frustrare a scăzut, așa că, teoretic, ar trebui să țină mai mult :D

Am comandat și eu 12 buc dhs trei stele de pe Ali....
Sunt sub orice critică. Am spart una la încălzire....(am burete pe cant ). Nu sar, nu iau efect
....ce mai ..poate am primit ceva fake-uri.

Jocul e f. lent și controlabil ...dar din pricina celor de mai sus.

Acum joc cu butterfly g40 training . Astea sar mai mult decât mi-aș dori , efect cat cuprinde, și sunt extrem de durabile.

Salutare.

Păcat că ai nimerit niște mingi nasoale :(

Depinde de la ce magazin le-ai luat și ce model. Cele cu Ma Long pe ele sunt model mai vechi (40+) și se vând în seturi de 6/12, cele cu Ding Ning - model mai nou (D40+), se vând în seturi de 10/20. Eu m-am referit strict la modelul D40+, la care am și dat link.

Back
Sus