Iulian Gherasim
Echipa AmaTur
Se retrag
Pancrat Cristian - Tulcea - Open
Gherasim Iulian - Tulcea - Elite
Pancrat Cristian - Tulcea - Open
Gherasim Iulian - Tulcea - Elite
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Prin răspunsul dumneavoastră domule Gelu ați dat de înțeles că oricâți s-ar retrage de la hobby dumneavoastră le oferiți locuri la jucătorii de la avansați. Toată stima pentru alegerea dumneavoastră, dar întrebarea pe care trebuie să v-o puneți dumneavoastră este de ce se retrag atâția jucători de la hobby? Este foarte scumpă sticla de apă plată (55 înscrierea + 20lei parcarea, că nu o să venim din toate părțile țării pe jos) Nu mai punem la socoteală cazarea și mâncarea . Și vreau să văd jucătorii de la avansați care așteaptă până duminică dimineață, mai ales că se schimbă ora să mai prindă o masă. Vă rog să mă iertați dacă v-am supărat, dar sunt unul care deja am rezervat deja două nopți de cazare. Nu toți de la hobby au venituri rezonabile de aceea mulți s-au retras. Și de la avansați au să se retragă mulți deși nu îmi doresc. De la ei se retrag de obicei cei mai mulți. Încă o dată mii de scuze. Sper să ne vedem cu bine.
Just for fun: inteleg ca MP-ul se aplica si la veniturile jucatorilor...Prin răspunsul dumneavoastră domule Gelu ați dat de înțeles că oricâți s-ar retrage de la hobby dumneavoastră le oferiți locuri la jucătorii de la avansați. Toată stima pentru alegerea dumneavoastră, dar întrebarea pe care trebuie să v-o puneți dumneavoastră este de ce se retrag atâția jucători de la hobby? Este foarte scumpă sticla de apă plată (55 înscrierea + 20lei parcarea, că nu o să venim din toate părțile țării pe jos) Nu mai punem la socoteală cazarea și mâncarea . Și vreau să văd jucătorii de la avansați care așteaptă până duminică dimineață, mai ales că se schimbă ora să mai prindă o masă. Vă rog să mă iertați dacă v-am supărat, dar sunt unul care deja am rezervat deja două nopți de cazare. Nu toți de la hobby au venituri rezonabile de aceea mulți s-au retras. Și de la avansați au să se retragă mulți deși nu îmi doresc. De la ei se retrag de obicei cei mai mulți. Încă o dată mii de scuze. Sper să ne vedem cu bine.
Prin răspunsul dumneavoastră domule Gelu ați dat de înțeles că oricâți s-ar retrage de la hobby dumneavoastră le oferiți locuri la jucătorii de la avansați. Toată stima pentru alegerea dumneavoastră, dar întrebarea pe care trebuie să v-o puneți dumneavoastră este de ce se retrag atâția jucători de la hobby? Este foarte scumpă sticla de apă plată (55 înscrierea + 20lei parcarea, că nu o să venim din toate părțile țării pe jos) Nu mai punem la socoteală cazarea și mâncarea . Și vreau să văd jucătorii de la avansați care așteaptă până duminică dimineață, mai ales că se schimbă ora să mai prindă o masă. Vă rog să mă iertați dacă v-am supărat, dar sunt unul care deja am rezervat deja două nopți de cazare. Nu toți de la hobby au venituri rezonabile de aceea mulți s-au retras. Și de la avansați au să se retragă mulți deși nu îmi doresc. De la ei se retrag de obicei cei mai mulți. Încă o dată mii de scuze. Sper să ne vedem cu bine.
Nu mă obligă nimeni, fac de plăcere, ...dvs ati început cu mesajul sau mai bine zis cu văicăreala. Vasile a greșit o literă la un cuvânt , dvs tot textul....., dar nici pe dumneavoastră nu vă obligă nimeni să îl faceți în vârful muntelui. În rest, fiecare crede ce vrea.
Gelu a spus:
Prima dată învățați să scrieți corect cuvântul purtați. Într-adevăr nu ne obligă nimeni să participăm la un turneu în vârful muntelui, dar nici pe dumneavoastră nu vă obligă nimeni să îl faceți în vârful muntelui. În rest, fiecare crede ce vrea.
Bună seara, am o variantă pentru cazare ceva mai jos ca preț daca oferta domnului Gelu vi se pare prea ridicată, puteți sa vă cazați la pensiunile din Moeciu de sus,Moeciu de jos și in zonă ,distanța până la sală este de 15 min cu mașina. Preț 170/noapte.Mult mai de bun simț ar fi să venim cu rezolvarea soluțiilor, decât cu acuzații si tot felul de adjective care nu ajută pe nimeni. Cât despre organizarea turneului toată recunoștința mea pt organizatori,Prin răspunsul dumneavoastră domule Gelu ați dat de înțeles că oricâți s-ar retrage de la hobby dumneavoastră le oferiți locuri la jucătorii de la avansați. Toată stima pentru alegerea dumneavoastră, dar întrebarea pe care trebuie să v-o puneți dumneavoastră este de ce se retrag atâția jucători de la hobby? Este foarte scumpă sticla de apă plată (55 înscrierea + 20lei parcarea, că nu o să venim din toate părțile țării pe jos) Nu mai punem la socoteală cazarea și mâncarea . Și vreau să văd jucătorii de la avansați care așteaptă până duminică dimineață, mai ales că se schimbă ora să mai prindă o masă. Vă rog să mă iertați dacă v-am supărat, dar sunt unul care deja am rezervat deja două nopți de cazare. Nu toți de la hobby au venituri rezonabile de aceea mulți s-au retras. Și de la avansați au să se retragă mulți deși nu îmi doresc. De la ei se retrag de obicei cei mai mulți. Încă o dată mii de scuze. Sper să ne vedem cu bine.