AmaTur: Turneu A+ Cheile Grădiștei, jud. Brașov, 7-8 august 2021

Inscrierea-retragerea participanților:
-prioritate conform clasament din 1 iulie 2021;
-pe forum;
-ultima retragere se face până la data de 05 aug 2021, ora 21,00 (Open+Elite) si 06. aug. 2021 ora 21,00 (Avansați+Hobby)

Cred ca data de 30.07 se referea la inscrierile pentru open/elite (a fost un raspuns adresat lui Costi Sursilov, post #248). Logic ar fi fost ca pentru avansati/hobby data ultimei inscrieri sa fie de 31.07. Ramane la latitudinea organizatorilor...

Cei mai mari organizatori

Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

Eu o sa prezint la concurs fiindcă cred ca merit sa fiu acolo

Clasamentul

Competiția se desfășoară duminica 8 aug cine a hotărât ca înscrierile se opresc cu 9 zile înainte de ce nu 12 zile sau 5 zile

Aștept un răspuns fiindcă am rezervat cazare

Nu cred ca a mai fost vreodată blocate înscrierile la un turneu fără sa fi terminat un alt turneu.este un inceput

V-aș răspunde, dar nu înțeleg mesajul. P?nă atunci vă rog studiați regulamentul,... ați avut timp suficient să vă înscrieți.

Ultimul turneu A+ petrecut în AMATUR a fost pe data de 02.11.2019 la Targu Jiu. între timp (un an și nouă luni) au mai apărut noi participanți care nu sunt familiarizați cu aspectele specifice turneelor A+ în ceea ce privește înscrierile. Pentru a evita confuziile și neînțelegerile, ar fi trebuit prezentat in prima pagină paragraful din regulament cu privire la înscrieri.

Ultimul turneu A+ petrecut în AMATUR a fost pe data de 02.11.2019 la Targu Jiu. între timp (un an și nouă luni) au mai apărut noi participanți care nu sunt familiarizați cu aspectele specifice turneelor A+ în ceea ce privește înscrierile. Pentru a evita confuziile și neînțelegerile, ar fi trebuit prezentat in prima pagină paragraful din regulament cu privire la înscrieri.
”Reconfigurare traseu” - a mai fost un A+ în 08.02.2020 - Slobozia, la care nu am participat.

Cu parere de rau, sunt nevoit sa ma retrag.
Sa aveti un turneu reusit!
Nicolaiciuc Ovidiu Sebastian - Iași - Open

După aceasta postare am tot anunțat

Cand veti decide daca suplimentati sau nu numarul locurilor la Open? Nu de alta dar am facut rezervare pe Booking in complex la Chei si doar pana pe 31 iulie pot anula rezervarea.
Bag de seama ca si cu loc 211 in clasament ma duc vertiginos in jos. Cu 60 de locuri la Open as avea sanse reale. Si banuiesc ca nu sunt singurul care isi doreste participarea ... :)

De acum doua săptam?ni tot fac anunt cu data de 30.07.2021 (ultima inscriere). Postul nr 248, 250, 332, 335, 360...

Timp de inscriere a fost suficient, 3 săptăm?ni. Cer scuze celor nemultumiți de data ultimei înscrieri , dar nu putem ignora nici pe cei care urcă si cad de pe listă , au si ei un program, rezervări, etc. Altfel, vă rog să sunați la 0722315757 să vorbim despre regulament, si dacă l-am încălcat, în funcție de gravitate , cer să fiu sanctionat.

Back
Sus