AmaTur: Turneu A+ Cheile Grădiștei, jud. Brașov, 7-8 august 2021

Salut Gelu, o intrebare : se modifica ordinea listei principale dupa M.P. din luna curenta... asa cum stiu eu ca se facea inainte, cred ca si in regulament e stipulat acest lucru, sau se joaca dupa M.P. lunii trecute ? merci...

Buna seara am si eu o intrebare.Punctajele pe care le vom primi la acest concurs se calculeaza folosind MP iulie sau august?Multumesc.

Aceasta este o problemă tehnică si o să discut cu Florin Apian si binențeles cu Comitetul Director. în anunț scrie conf cls din 01 iulie , altfel existau multe răsturnări pe liste.

O problemă delicată poate să apară , după actualizare , la schimbare de categorie si cum listele sunt pline nu există variante de participare.

Hei... dacă înscrierile sunt pt Clasament 1 Iulie și MP tot din 01.07.2021

In atentia organizatorilor:
Atât la Elite cât și la Open listele cuprind câte 60 jucatori,numai că asigurați câte 10 mese pentru fiecare categorie.Prin urmare vor fi 10 grupe de câte 6 jucatori.Sau mă-nșel?

At�t la Elite c�t și la Open listele cuprind c�te 60 jucatori,numai că asigurați c�te 10 mese pentru fiecare categorie.Prin urmare vor fi 10 grupe de c�te 6 jucatori.Sau mă-nșel?
Vezi ca scrie in anuntul turneului: grupe de 5, posibil de 6 ... Avand in vedere ca s-a suplimentat la 60 vor fi de 6 mai mult ca sigur ...

Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk

Atât la Elite cât și la Open listele cuprind câte 60 jucatori,numai că asigurați câte 10 mese pentru fiecare categorie.Prin urmare vor fi 10 grupe de câte 6 jucatori.Sau mă-nșel?

Care-i problema? Sunt 10 mese/categorie/ 6 participanți/ grupă.

Back
Sus