AmaTur: Turneu A+ Cheile Grădiștei, jud. Brașov, 7-8 august 2021

Salut Gelu, o intrebare : se modifica ordinea listei principale dupa M.P. din luna curenta... asa cum stiu eu ca se facea inainte, cred ca si in regulament e stipulat acest lucru, sau se joaca dupa M.P. lunii trecute ? merci...

Buna seara am si eu o intrebare.Punctajele pe care le vom primi la acest concurs se calculeaza folosind MP iulie sau august?Multumesc.

Aceasta este o problemă tehnică si o să discut cu Florin Apian si binențeles cu Comitetul Director. în anunț scrie conf cls din 01 iulie , altfel existau multe răsturnări pe liste.

O problemă delicată poate să apară , după actualizare , la schimbare de categorie si cum listele sunt pline nu există variante de participare.

Pentru înscrieri, valabil clasamentul din 01 iulie iar pentru formarea grupelor se pot folosi MP urile din 01 august. Mi se pare logic.

Hei... dacă înscrierile sunt pt Clasament 1 Iulie și MP tot din 01.07.2021

Ontoiu Catalin, Pitești, hobby, multumesc!

In atentia organizatorilor:
Atât la Elite cât și la Open listele cuprind câte 60 jucatori,numai că asigurați câte 10 mese pentru fiecare categorie.Prin urmare vor fi 10 grupe de câte 6 jucatori.Sau mă-nșel?

At�t la Elite c�t și la Open listele cuprind c�te 60 jucatori,numai că asigurați c�te 10 mese pentru fiecare categorie.Prin urmare vor fi 10 grupe de c�te 6 jucatori.Sau mă-nșel?
Vezi ca scrie in anuntul turneului: grupe de 5, posibil de 6 ... Avand in vedere ca s-a suplimentat la 60 vor fi de 6 mai mult ca sigur ...

Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk

Atât la Elite cât și la Open listele cuprind câte 60 jucatori,numai că asigurați câte 10 mese pentru fiecare categorie.Prin urmare vor fi 10 grupe de câte 6 jucatori.Sau mă-nșel?

Care-i problema? Sunt 10 mese/categorie/ 6 participanți/ grupă.

Back
Sus