Clone vs. originale

Acum chiar nu stiu ce sa zic, initial mi s-au parut fake-uri.
La Butterfly pe site nu apar variante SG99. Pe de alta parte am gasit si pe alte site-uri (inclusiv Decathlon in alte tari).

Nu chiar…
Exista segmente de piata peste tot. Daca ai fabrica pregatita pentru asa ceva poti decide si sa scoti produse mai ieftine. Nu toata lumea vrea/poate lua palete de 200 euro. Iar pentru unii nici nu e cazul.

Am testat și eu o clona și pot sa îmi exprim și eu un punct de vedere😉
Am jucat cu un lemn Yinhe V14-Pro, despre care se spune ca este una dintre cele mai reușite clone de Viscaria/ Timo Boll ALC. Lemnul s-a comportat foarte bine, era finisat foarte premium pentru categoria sa de preț( în jur de 200 de lei), ca viteza era peste ALC-urile de la Butterfly și avea si acel simt de lemn flexibil, însă parca ii lipsea ceva, îmi dădea impresia ca nu pot sa ma simt cu el atât de în siguranță precum m-aș simți cu un Viscaria sau TB ALC.
Pentru categoria sa de preț, este mai mult decât ce trebuie, l-aș recomanda, chiar, deoarece este o buna alternativa la ALC-uri, însă nu are același simt ca cele de la Butterfly.

Am doua Butterfly Mazunov cu fluture negru care nu au acelasi simt asa ca de ce nu ar fi posibil ca un Yinhe sa fie diferit de un Butterfly ?

Personal , am jucat in ultimii 6 ani cu lemne Yinhe si DHS , desi am Stiga, Butterfly , Donic , Tibhar in colectie ...

Back
Sus