AmaTur: Turneu B "Club Tenis 60", Bacău - 10.11.2018

Mii de felicitări organizatorilor! Belșug de bucate! Mic dejun cu de toate...de la șunculiță,caș....etc...și un prânz la restaurant....ce mai,ca la nuntă!!! Ciorba aia fierbinte,m-a uns pe suflet! Am mai cerut o porție! Șnițelul,minunat!!! Foarte ridicat nivelul la avansați! Extrem de ridicat!! Unii trebuie să treacă urgent la open!! Vinul...regesc! Mii de mulțumiri!

Deci: echipa din Piatra Neamț mulțumește organizatorilor pentru această desfășurare în forță a colegilor din Bacău, sala superba, papa de excepție de grade numai vorbim , deci in concluzie bravo băieți ati fost la ?nălțime!!!

FINAL DE CONCURS

Am reusit cu ajutorul celor care au participat,sa realizam un concurs pe cinste ,unde a predominat calitatea sportiva a jucatorilor,meciuri pe ,,muchie;,in care pana la urma a castigat cel mai bine pregatit fizic si mental.
Gazduirea nu a fost o cerinta sa depaseasca alte concursuri,dar am incercat ca toti participantii sa se simta bine,sa aiba conditii tehnice agreabile si sa fie respectati !
Un mare merit a avut gazda ,,COLEGIUL TEHNIC MANGERON,,prin oamenii de suflet doamna directoare CORLADE IULIA si d-nul CORLADE EDUARD colegul meu in activitatea
noua a Clubului TENIS 60,fara de care nu reuseam sa rezulte cea ce a fost sambata 10.11.2018.
VA ASTEPTAM LA VIITORUL CONCURS ! SA AUZIM NUMAI DE BINE !

Cu respect !
PRESEDINTE CLUB TENIS 60
Cirnu Eugen

Back
Sus