AmaTur: Turneu B "Club Tenis 60", Bacău - 10.11.2018

Mii de felicitări organizatorilor! Belșug de bucate! Mic dejun cu de toate...de la șunculiță,caș....etc...și un prânz la restaurant....ce mai,ca la nuntă!!! Ciorba aia fierbinte,m-a uns pe suflet! Am mai cerut o porție! Șnițelul,minunat!!! Foarte ridicat nivelul la avansați! Extrem de ridicat!! Unii trebuie să treacă urgent la open!! Vinul...regesc! Mii de mulțumiri!

Totul la superlativ... sală, organizare, ce pot spune, cuvintele sunt de prisos. Tratație de 5 stele a maestrului C?rnu Eugen. Felicitări Bacău !

Deci: echipa din Piatra Neamț mulțumește organizatorilor pentru această desfășurare în forță a colegilor din Bacău, sala superba, papa de excepție de grade numai vorbim , deci in concluzie bravo băieți ati fost la ?nălțime!!!

Finala mică a fost 3-2 nu 3-1 am avut 2-0 cu georgica si m-am pus la nani eram prea relaxat :)

am corectat Cristi
Finala mica - Open-Elite - 20 locuri

Braniste George
-------------------- Braniste George 3-2
Bubulac Cristi

FINAL DE CONCURS

Am reusit cu ajutorul celor care au participat,sa realizam un concurs pe cinste ,unde a predominat calitatea sportiva a jucatorilor,meciuri pe ,,muchie;,in care pana la urma a castigat cel mai bine pregatit fizic si mental.
Gazduirea nu a fost o cerinta sa depaseasca alte concursuri,dar am incercat ca toti participantii sa se simta bine,sa aiba conditii tehnice agreabile si sa fie respectati !
Un mare merit a avut gazda ,,COLEGIUL TEHNIC MANGERON,,prin oamenii de suflet doamna directoare CORLADE IULIA si d-nul CORLADE EDUARD colegul meu in activitatea
noua a Clubului TENIS 60,fara de care nu reuseam sa rezulte cea ce a fost sambata 10.11.2018.
VA ASTEPTAM LA VIITORUL CONCURS ! SA AUZIM NUMAI DE BINE !

Cu respect !
PRESEDINTE CLUB TENIS 60
Cirnu Eugen

Back
Sus