CLUJ-NAPOCA: În fiecare Duminică (ora 17:00) - Turneu LAMONT

tudorprecup

senior
Scor reacție
6
Vârstă
58
Locație
Cluj-Napoca
Salut,

Intrucat turneul de miercuri are mereu 4-5 rezerve, incercam sa le dam tuturor sansa de a participa, organizand inca unul in fiecare saptamana.

El va avea loc in fiecare duminica, intre orele 17 si 19.
Organizatori sunt Marcel Tivadar si Liviu Rosoga.

Informatii despre turneu gasiti pe site-ul folosit si pentru turneul de miercuri.

Incrierile se pot face in acest subiect (post) sau direrct la organizator.
Lista inscrisilor, rezultatele si clasamentul le vom afisa pe site-ul tenisdemasacluj.weebly.com

O zi placuta.
Tudor

Ultima editare:
Salut Tudor,
felicitari pt consecventa turneului din fiecare miercuri.

Eu iti propun ca, pentru dezvoltarea tenisului de masa juvenil din Cluj, de care toata lumea se pare ca a uitat, sa organizam odata la 3 saptamani (in functie de competitiile FRTM), sambata de la ora 17 concurs pentru copii, care sa fie structurat pe 2 categorii: incepatori si avansati, fara limita de varsta.
Poate te gandesti si la aceasta optiune.

Multumesc.

Salut Adrian,

E laudabila initiativa ta. Sa am la dispozitie timpul necesar m-as implica si eu cu draga inima.
Pot inceca sa te ajut promovand ideea la turneul de miercuri si pe site-ul turneului.

O zi placuta.
Tudor

Nu-i nimic, mi-ai dat mie o idee. Voi încerca să organizez chiar eu un mini-Amator local, după ce voi rezolva logistica necesara. Sa ne auzim cu bine.

Organizatorii se gandesc sa aplice cat de curand regulamentul turneului de Miercuri pentru inscrieri.
Deocamdata o fac doar pentru rezerve, urmand sa anunte la unul din urmatoarele turnee daca o aplica si titularilor.

Pe scurt, schimbarea aplicata incepand de astazi e urmatoarea:
Prioritatea la inscriere pentru titulari e conform regulii primului venit, iar pentru rezerve dupa valoare. Organizatorii sunt titulari din oficiu.

Ultima editare:
Rezultatele din 9 Februarie, clasamentul actualizat si situatia inscrierilor pentru Duminica, 16 Februarie sunt pe site.

Am operat corectii in clasamentul turneului de ieri la jucatorii cu cate 3 vitorii. Departajarea se face in primul rand dupa meciurile directe si abia apoi dupa setaverajul total.

Organizatorii au decis ca incepand de acum sa aplice regulamentul turneului de Miercuri pentru inscrieri-retrageri.
Pentru stabilirea titularilor, organizatorii au dreptul de a stabili lista primilor 7 clasati folosind clasamentele de Duminica si Miercuri. Se vor compara mere cu mere (ex: daca in clasamentul turneului de Duminica sunt incluse doar 2 turnee, se vor lua doar ultimele 2 din cel de Miercuri pentru comparatie. Se va tine cont si de gradul de dificultate al celor 2 turnee (putin mai ridicat inca pentru cel de Miercuri) si de rezultatele meciurilor directe dintre cei ce vizeaza acelasi loc de titular.

Ultima editare:
Actualizare lista pt. 16.02.2020

Actualizare lista pt. 16.02.2020

1. Mihai Uglea
2.Valentin Kis(cu ?)
3.Marcel Tivadar
4.Răzvan Pușcaș
5.Andrei Sava
6.Ceban Laurențiu
7.Schuller Claudiu(cu ?)

1. Mihai Uglea
2.Valentin Kis(cu ?)
3.Marcel Tivadar
4.Răzvan Pușcaș
5.Andrei Sava
6.Ceban Laurențiu
7.Schuller Claudiu(cu ?)

S-a jucat tur-retur, clasamentul fiind următorul:
Locul 1- Valentin Kis
Locul2- Andrei Sava
Locul-3 Mihai Uglea
Locul4 -Răzvan Pușcaș
Locul5 - Marcel Tivadar

Am plătit sala 60 ron(așa a zis Petru, 60ron -joc la 2mese iar 3 mese-80ron), vine 12ron/persoană pt. noi5 (Răzvan a plătit deja), Vă rog să aduceți restul de 2 ron data viitoare(?n bani mărunți pe cât posibil)!
Vă mulțumesc pentru participare!

Listă deshisă pentru 23.02.2020

Listă deshisă pentru 23.02.2020

1.Andrei Sava(cu?)
2. Mihai Uglea
3. Răzvan Pușcaș
4. Marcel Tivadar

Cine mai dorește să vină duminica viitoare să se treacă pe listă!
?n funcție de câți ne strângem, vom juca la 2 mese(60ron)- pt. 4,5 jucători sau la 3 mese(80ron)- pt. 6,7,8 jucători

Vă aștept!

Ultima editare:
Calculul meu pt puncte:
Locul 1: Vali (5 puncte + (7v/2))*8/5= 8.5*8/5=13.6
Locul 2: Andrei (4 puncte + (5v/2))*8/5= 6.5*8/5=10.4
Locul 3: Mihai (3 puncte + (4v/2))*8/5= 5.0*8/5= 8.0
Locul 4: Razvan(2 puncte + (4v/2))*8/5= 4.0*8/5= 6.4
Locul 5: Marcel (1 puncte + (0v/2))*8/5= 1.0*8/5= 1.6
Verifica te rog.

Ultimul meci Andrei-Marcel nu s-a jucat dar l-am notat cu 2-0 pt Andrei, lucru care ar fi fost foarte probabil.
Nu stiu care ar fi procedura corecta in aceasta situatie.

Back
Sus