Pt cei interesati, in 5 oct este turneu A la Dej
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se inscriu Rares Marian si Edmond Sabou pentru 25 septembrie daca e posibil si mai sunt locuri
Cu un ochi rad, cu altul plang
Pentru ca se tot discuta zilele acestea pe forumul amatur despre propuneri de imbunatatire, Tudore iti lansez pentru turneul de miercuri urmatoarea sugestie pe care te rog sa o analizezi! De asemenea, daca ceilalti participanti doresc sa exprime opinii vis a vis de propunerea mea, cred ca ar fi bine sa o faca...
Asadar: in alcatuirea listelor de alocare la mese, cred ca ar fi oportun ca meciurile intre primii 3 clasati sa se desfasoare la masa principala (1-2, 1-3, 2-3), preferabil ultimele meciuri ale turneului. Practic, din 7 meciuri, pentru primii 3 clasati, 2 se desfasoara la masa principala, iar restul de 5 meciuri, random, la toate cele 3 mese, respectandu-se principiul echitatii, in asa fel incat nimeni sa nu fie nedreptatit de conditiile de joc.
Multumesc!
Cristian Cozma - Clucj Napoca- As dori sa ma inscriu pentru turneul din data de 2 octombrie daca se poate.
Tudor, as veni si eu miercuri 2 octombrie, daca prind loc. Mersi