Ariciu George Nicolae
senior
Scuze ca e cam tarziu dar am tot incercat sa ajung si se pare ca nu o sa ajung !! O seara frumoasa și spor la joc!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Scuze ca e cam tarziu dar am tot incercat sa ajung si se pare ca nu o sa ajung !! O seara frumoasa și spor la joc!!!
Ms, glumesc am avut noroc
Tudor iti citez din regulamentul tau de pe site:
"Absența neanuntata la turneu se penalizeaza cu pozitia de rezerva pentru urmatoarele 4 turnee la care se inscrie jucatorul;
Absența la turneu anuntata cu intarziere se penalizeaza cu pozitia de rezerva pentru urmatorul turneu la care se inscrie jucatorul. La a doua abatere de acest gen, penalizarea cu pozitia de rezerva e pentru urmatoarele 2 turnee la care se inscrie jucatorul, la a treia pentru urmatoarele trei turnee si ada mai departe. Nu se aplica penalizarea in caz de forta majora (boala, urgenta la serviciu, etc.) sau cand intarzierea anuntarii absentei nu incurca pe nimeni (ex. nu duce la pierderea locului de titular a unui jucator inscris si ulterior retras in necunostinta de cauza);"
Sper sa il respecti. Vali a fost sunat de la sala pt ca a uitat sa-si anunte urgenta.
Tudor hai sa fim corecti. Iosif a fost penalizat cu 4 turnee pt exact acelasi lucru. Si el este cat se poate de corect la fel ca Vali.
Daca citesti atent, urgenta anuntata nu se penalizeaza dar cea neanuntata cum a fost acum cazul e penalizata cu 4 turnee.
Si a fost ultima rezerva nicidecum prima.
Mai mult un jucator a piedut locul din cauza asta. Toma Adrian care e jucator de open.
Iti amintesc ca ai insistat ultima data sa jucam tur/reutur(in 6) ca sa respectam regulamentul desi puteam juca doar la 2 mese bune.
Pana la schimbarea reglamentului trebuie respectat cel actual.
Pt faptul ca Vali e un jucator bun nu ar trebui sa i se aplice un regulament preferential. Nici pt mine nu astept nici o favoare in privinta regulamentului.
Fiindca prind tot mai greu turnee mi se pare total nedrept sa ii favorizam pe cei buni chiar si atunci cand gresesc. Cand esti penalizat cu siguranta nu vei mai uita data viitoare.
Sunt curios ce parere au si restul.