hell_sukar66
senior
Nu îl iei dacă ai chef de joaca te las miercuri, dar te anunt când mai ies
Sent from my iPhone using Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Oricum nu prea se țin cont de ele, Acu 2 turnee nu am putut participa, desi eram înscris , datorită organizatorului ca a greșit clasamentul, dar in fine se mai fac greșeli, lasă Razvan de la tine , aia e ii iertam pe toti, dacă nu ii iartă Dumnezeu
Salutare,fara a fi partinitor si fara a fi participat in ultimile luni (2 luni); i dau dreptate lui Razvan aici...pe vremea Dl.Radu erau mereu penalizari.
Plus ca s-a schimbat ziua de inscriere(De Marti la ora 18:01 pana Miercuri la ora 17:00 va fi primul venit, primul servit.)--->era duminica.
Exista tehnologie sa verificam in maxim 1 minut tot sau daca nu se pot ocupa din cei care participa mai des inca o persoana.
Sunt doar 6 participanti din 8 ---->penalizari 0.
Vad ca ai si schimbat regulamentul de ieri. Ce fain sa il schimb si sa aplici regulile retroactiv. Din pacate aplici dreptatea leului desi nu vad inca pe nimeni sa te sustina in rationamentul tau. Daca e bun il iertam sa nu se supere si sa nu mai vina alta data, daca e mai slab n-are decat sa se supere ca nu ma intereseaza ca nu mai vine. Sunt curios ce are si Vali de zis. Oare daca iesi din primii 8 si nu prinzi lista ce o sa faci? Pui o regula noua prin care sa poti participa, nu? Ce rost mai au regulile daca oricum nu le respecti si cand nu mai iti convin le schimbi retroactiv. Nu stiu de ce nu chemi pe cine vrei tu fara nici o regula, e mai simplu. Poti sa renunti si la clasamente ca nu mai ai neovie de ele. Incearca sa te pui in locul celor de sub linie, sa vezi daca ai mai fi de acord cu ce faci acum.
E vorba de atitudine si tratament preferential nu de clasament si turneu. NU accept sa fiu tratat ca un cetatean de clasa a doua.
Si chair daca as urca in clasament ar fi alta persoana in locul meu in aceiasi situatie, lucru cu care nu pot fi de acord.
Tudore, e o neconcordanta la rezultate: locurile 2 si 3 la turneul de ieri au acelasi punctaj...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk