CLUJ-NAPOCA: În fiecare Miercuri (ora 18:00) - Turneu LAMONT

Salut,

Gasiti pe site rezultatele turneului de ieri, clasamentul actualizat si situatia la zi a inscrierilor.

Am facut o noua ajustare la calculul clasamentului. As vrea ca el sa reflecte cat mai fidel valoarea, drept pentru care nu mai include puncte pentru prezenta. De ea tin cont separat. De aceea am si afisat-o in tabelul cu clasamentul. Le voi refuza accesul la turneu pe motiv de lipsa de interes doar celor ce vin din plictis o data si apoi lipsesc luni bune, dupa care vin din nou o singura data. Se poate intampla sa fii tinut departe de sala pentru perioade indelungate datorita unor probleme medicale sau deplasarilor in interes de servici. In aceste cazuri nu e corect sa refuzam dreptul de participare.

O zi placuta.
Tudor

Salut,

Gasiti pe site rezultatele turneului de ieri, clasamentul actualizat si situatia la zi a inscrierilor pentru Miercuri, 1 Mai.

Daca ne strangem macar 4 tinem turneul. Ideal ar fi sa fim intre 6 si 8.
Prognoza meteo pentru miercurea viitoare nu arata deloc promitator, deci iesirea la iarba verde de 1 Mai ar putea fi compromisa. Alternativa perfecta e sala...

Cine se mai inscrie?

O zi placuta.
Tudor

Pentru turneul de maine se ocupa de organizare Razvan Puscas.
S-au retras motivat: Radu Loneanu, Adrian Vasilescu si subsemnatul.

O zi placuta.
Tudor

Pentru turneul de maine se ocupa de organizare Razvan Puscas.
S-au retras motivat: Radu Loneanu, Adrian Vasilescu si subsemnatul.

O zi placuta.
Tudor

Am trecut din oficiu inscrisii pentru miercurea viitoare. Gasiti lista pe site.
Daca este printre voi cineva care nu poate veni il rog sa ma anunte.

O zi placuta.
Tudor

Ti-am trimis sms. In weekend am fost plecat, iar la firma am fost prins luni dimineata. De-asta n-am actualizat. Nu voi putea actualiza de fiecare data lista in timp real, ca nu mi-am salvat parola de acces sa pot intra de pe mobil. Ma bazez pe lastpass pentru parole...

Irinel se inscrisese de duminica. Imi asum vina.
Scuze pentru intarziere.

La ora 10:00 dimineata Irinel nu era pe lista, nu cred ca e fair sa fiu scos.

Daca de duminica ti-a scris puteai sa imi trimiti macar SMS-ul inainte de ora limita, nu luni dupa ora 15:00.

M-a sunat.
Din pacate nu mai am memoria de altadata si am avut altceva de rezolvat dupa apel care mi-a indepartat gandurile de la turneu. Luni am fost in meetinguri pana la 3. Te-am anuntat cat am reusit de repede.

Imi stiu limitele, drept pentru caree nu ma angajez sa notific imediat schimbarile...

Daca de duminica ti-a scris puteai sa imi trimiti macar SMS-ul inainte de ora limita, nu luni dupa ora 15:00.

Salut,

Gasiti pe site rezultatele turneului de ieri, clasamentul actualizat si situatia la zi a inscrierilor.
Zoli si Irinel imi vor confirma participarea pana marti. E foarte probabil ca minim una din cele 2 rezerve sa prinda loc.

O zi placuta.
Tudor

A confirmat Liviu, deci nu mai e loc liber momentan.

Zoli a facut toxiinfectie alimentara si s-a retras pe ultima suta de metri.

Rezerve sunt:
1. Liviu Rosoga
2. Razvan Puscas
3. Ciprian Pojar

L-am sunat pe Liviu dar nu raspunde.

@Razvan & Ciprian: in caz ca nu da semne de viata Liviu, poate/vrea unul din voi sa vina?

Ultima editare:
Salut,

Zoli si Irinel imi vor confirma participarea pana marti. E foarte probabil ca minim una din cele 2 rezerve sa prinda loc.

O zi placuta.
Tudor

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus