Ok inteleg ca domnul Irinel e nou, dar ar trebui pus pe lista de așteptare , respecta regulile pe care le ai făcut
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pana luni dimineata la ora 9 ordinea pe liste e cea valorica, dupa care se trece la primul venit - primul servit. Nu e mentionat in regulament niciun alt fel de prioritate. Daca estimarea mea se va dovedi gresita, Irinel va deveni rezerva cu proxima ocazie.
Parcurge te rog cu atentie regulamentul si daca gasesti un paragraf din care reiese altceva te rog sa mi-l indici.
Includ in continuare extrasul din regulament la care am facut trimitere:
PRIORITATEA LA INSCRIERE:
De Joi pana Luni dimineata la ora 9:00 se acorda prioritate conform valorii reale a participantilor, stabilite de organizator in baza clasamentului turneului de la finele lunii anterioare celei in care se desfasoara turneul, clasarii in Amatur si
a evaluarii sale subiective;
De Luni dimineata de la ora 9:01 pana Miercuri la ora 17:00 va fi primul venit, primul servit.
http://tenisdemasacluj.weebly.com/inscrieri-retrageri.html
Nu doresc ca acest turneu sa fie unul cu circuit inchis, la care sa nu poata participa jucatori valorosi oricand si-o doresc. Cred ca vom avea parte de nou veniti suficient de rar cat sa nu ne fie date rutinele peste cap.

Daca e s-o luam dupa numarul participarilor din ultimii 5 ani, doar eu il depasesc pe Irinel din lista pentru miercuri.
99.99% vei prinde lista finala. Nu a fost turneu fara cel putin o retragere.