CLUJ-NAPOCA: În fiecare Miercuri (ora 18:00) - Turneu LAMONT

Mulțumesc , m am retras și de la Turda , la alergare am călcat strâmb

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mai avem 1 loc pe maine. Rog eventualii amatori sa ma sune sau sa-mi trimita SMS pentru a le confirma daca s-a ocupat locul. Voi fi intr-un training maine si nu voi avea acces la net.

Imi gasiti # de tel pe site.

N-are ce cauta un elitist Camarasiu T.printre incepatori.Ce satisfactie ai cand nu ai cu cine juca,așa sa te afli in treaba si joci la mișto cu ei?

De cand e Zoli David incepator?
Elitist cum e Tibi, a pierdut uneori si cu mine. :) Rar, ce-i drept, dar s-a intamplat. Si mai sunt cativa jucatori buni la turneu...

N-are ce cauta un elitist Camarasiu T.printre incepatori.Ce satisfactie ai cand nu ai cu cine juca,așa sa te afli in treaba si joci la mișto cu ei?

Si apoi ,ii ia locul unui jucator care vine regulat la acest turneu,in cazul de fata ROSOGA LIVIU.Schimba regulamentul asa incat la acest turneu de casa sa joace NUMAI incepatori si avansati.

Oricum am prioritate la acest turneu, sau poate schimba iar regulamentul

Fata de cine ai prioritate?

Folosesc clasamentul pe Februarie in stabilirea ordinii pe lista. Tu esti pe 10. Fata de Tibi Camarasiu n-ar avea niciunul din participantii actuali prioritate la valoare, care e criteriul 1 de departajare.

N-am schimbat regulile si nici nu intentionez s-o mai fac. Mi se par corecte acum.

Citeste te rog regulamentul si spune-mi ce anume mi-a scapat. Daca am gresit corectez imediat.

Mersi.
Tudor

Oricum am prioritate la acest turneu, sau poate schimba iar regulamentul

Eu bănuiesc ca regulamentul este făcut pentru cei care participa constant la turneu, nu pentru toți cei din amatur ,dar im fine fie ca tine, o seara buna.

Și vezi ca ai uitat sa ma treci pe lista de asteptare

Domnule LIVIU,nu trebuie sa disperati ca nu jucati.Aveti inca 2 variante de joc,in alta parte sau la alta ora.
1.La sala CSM ,de langa bazinul olimpic de inot,se intra pe o usa laterala a cladirii,duminica de la 8-10.
2.Sambata si duminica de la ora9-9,30 tot la Lamont domnul TARASESCU organizeaza concurs de tenis ,tot fiecare cu fiecare,e posibil chiar tur-retur.Vin acolo jucatori buni,dar este bine in prealabil sa-i telefonati sa intrati pe lista sa.Oricum va asigur de flexibilitatea sa si intelegere,pentru cei ce doresc sa participe la turneul sau de casa.Succes.

Back
Sus