Ai putea invata de la George. S-a inscris de n ori pana cand a prins loc si continua sa se inscrie, fara sa se fi plans vreodata. In 3 luni a jucat doar de 4 ori, dar progreseaza si va fi tot mai des titular.
Ocazii au existat si vor mai exista.
Ce crezi ca obtii facand mereu scandal?
Nu vezi ca esti singurul? Nu-ti convin regulile? Da-ne ignore.
Lumea e multumita de turneu, dupa cum o sugereaza si prezenta rezervelor aproape de fiecare data. Nu am deci motive sa modific regulile.
Exista vreun turneu Amatur fara rezerve? Ce ti se pare anormal la noi?
Ca nu folosesc regula primului venit? E dreptul organizatorului.
Si la turneele profesioniste de tenis (de camp sau de masa) selectarea participantilor se face dupa valoare. De acolo m-am inspirat.
N-am sa scot de pe lista un titular regulat valoros clasat in primii 8 sau poate chiar primii 10 in favoarea unui nou venit. Incerc sa fiu corect fata de obisnuitii casei, fara insa a transforma turneul intr-unul in circuit inchis. Daca pot mentine sau chiar creste valoarea fara a defavoriza participantii regulati al caror nivel de joc e ridicat, o voi face.
N-ai mai venit in ultimele 9 saptamani si mi-ai si ignorat invitatiile. In cateva situatii cred ca prindeai loc de titular. Acum ai scris ca vii doar ca sa mai joci o data cu Ovidiu. Nu-ti pot oferi deci prioritate in baza clasamentului nostru. Ti-au ramas puncte doar pentru participarea de acum 10 saptamani...
Pentru Tudor, Sandor si tine am luat in calcul in primul rand valoarea si nu ora inscrierii. Parerea mea (subiectiva) e ca te situezi sub ceilalti doi ca nivel de joc. Regulamentul imi permite sa decid cum evaluez nivelul si am facut-o in baza recomandarilor primite de la participanti in care am incredere. Cum ii avantajeaza si ora inscrierii, nu exista niciun dubiu din al meu punct de vedere.
Nu stiu sa fi gresit cu ceva, deci nu-nteleg de ce te tot legi de mine. Antreneaza-te ca sa poti urca putin in clasament si vei fi titular indiscutabil. Daca nu reusesti, vina nu e a mea.
Cei ce fac suficiente puncte nu-si pierd pozitiile de titulari. Vezi progresul lui Liviu. Si el a fost intr-o vreme la limita si mai rata turnee din postura de rezerva. S-a ambitionat, a crescut in joc si e suficient de sus acum ca sa nu mai aiba emotii.
@Liviu: te rog sa nu mai tot oferi locul tau. L-ai castigat investind in materiale, antrenamente, participari la turnee Amatur si dand tot ce poti in turneul nostru. E corect sa-l pastrezi. Exista un regulament pe care chiar incerc sa-l respect. Exista retrageri aproape de fiecare data. Cum fac toti ceilalti, ar putea foarte bine sa astepte si Razvan eliberarea locului fara a scoate sabia.
@ Razvan:
E pentru ultima data ca tolerez aceasta atitudine si raspund la un atac venit din partea ta. Daca vrei sa te inscrii fara a mai face valuri esti binevenit cand prinzi loc de titular. La urmatoarea iesire in peisaj te scot definitiv de pe lista, cum am facut-o si cu Radu Loneanu. Asta pentru ca vreau sa investesc energie in lucruri placute si nu in dezbateri sterile si agresive.
@ All:
Imi cer scuze pentru tonul usor razboinic. Nu e potrivit cu perioada sarbatorilor, dar nici nu era cazul sa las fara raspuns acuzele nefondate ale lui Razvan.
NU te dezminti. De asta nici nu am mai venit. Cand vrei tu iei in seama punctele din clasament cand nu iti convine, gasesti scuze. Tudor si Sandor au 0 puncte. Daca vrei sa inviti pe unul inteleg,ca sa nu zici ca e turneu inchis. In schimb tu ii iei pe amandoi si spui ca s-au inscris mai repede. Ti-am sugerat de nenumarate ori sa se faca inscrierile pe baza primului venit. A refuzat ca sa "pastram valoare turneului" adica nu cumva sa prinda si "umpluturile" un loc in locul unui titular care se trezeste in ultima zi ca vrea sa vina. De data asta pe jumatate aplicam clasamentul iar in partea de jos primul venit. Chiar nu te simiti un pic cand faci aranjamentele astea? Daca maine se inscrie si Zoli sau poate sau poate vrea sa vina Paul ce reguli le aplici? Aplici un dublu standard la fiecare pas si ti se pare normal ca doar scopul scuza mijloacele.
Ovi imi pare rau ca nu o sa mai jucam.
Poti sa ma scoti din lista Tudor.