ÎNCHIS Colector de mingi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Foarte bun colectorul ,raportat la pret bineinteles , insa foarte firav.
Al meu a cedat dupa cateva cutii de mingi adunate ,tija care face legatura intre plasa si prelungitorul cel gros, a cedat.
Cred ca ar trebui realizat din ceva mai solid ,probabil si cu alt pret ,ma gandesc.
Este doar o recomandare ,si atat.

Al meu rezista, am adunat de cand il am de cateva luni zeci de cutii de mingi, poate a fost o tija fisurata

Foarte bun colectorul ,raportat la pret bineinteles , insa foarte firav.
Al meu a cedat dupa cateva cutii de mingi adunate ,tija care face legatura intre plasa si prelungitorul cel gros, a cedat.
Cred ca ar trebui realizat din ceva mai solid ,probabil si cu alt pret ,ma gandesc.
Este doar o recomandare ,si atat.

Cred ca se poate rezolva problema cu un simplu lipici

Pentru d-l claudiu2525,

Va rog sa ma sunati si veti primi altul in schimb. Imi pare rau ca s-a intimplat asa.

Nu vreau sa fiu inteles gresit ,am vrut doar sa "critic" in mod constructiv. Este foarte posibil ori sa-l fi folosit eu defectuos ,ori sa se fi intamplat la mine pur si simplu.
Adaug si o poza ca sa se vada exact .

Critica poate fi indreptatita. O sa ma gandesc. Oricum as vrea sa primiti altul in schimb. Va rog sa ma sunati.

vreau si eu un colector.mihai paval iasi 0755596969 sediul fan curier iasi

Oferta de colectoare valabila in continuare.
Am "inventat" si un pret nou: 110 lei pentru 4 colectoare.
In plus, de vanzare 210 mingi de antrenament Donic Coach celuloid noi la pretul de 1 leu/buc. 210 mingi inseamna o cutie (originala) de 120 si una din care am luat 30.

- - - Actualizat - - -

Am vandut mingile.

Pe 11 februarie particip la turneul de la Mediaș. Daca doriti colectoare "mai ieftine" (fara costul transportului) le pot aduce acolo.

Ultima editare:
Multumesc si pentru varianta cu manerul din 2 bucati care se imbina, incape si intr-o geanta ;)

La sfirsitul saptaminii viitoare particip la turneu la Oradea. Daca doriti colectoare "mai ieftine" (fara costul transportului) pot sa le aduc.

Merg la turneu la Drobeta Turnu Severin. Pot aduce colectoare pentru doritori.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus