ÎNCHIS Colector de mingi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am primit coletul. Varianta nouă!
Mulțumesc!
Foarte bazat! Uimitor de bine de făcut! Recomand!
Desi a trecut ceva timp (cateva luni) de cand am achizitionat modelul nou, profit de ocazie pentru a recomanda din nou acest produs!!!

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Modelul nou este la fel, ca forma si aspect, cu cel vechi. Am inlocuit rama de colectare cu una mai rigida, de aceeasi forma si functionalitate (dar si ceva mai scumpa).
Mesteresc in continuare ambele variante.
O sa pun si o poza in zilele urmatoare.

Ultima editare:
Modelul nou este la fel, ca forma si aspect, cu cel vechi. Am inlocuit rama de colectare cu una mai rigida, de aceeasi forma si functionalitate (dar si ceva mai scumpa).
Mesteresc in continuare ambele variante.
O sa pun si o poza in zilele urmatoare.
"Ceva mai scumpa" inseamna cativa leuti!!
Mi se pare ca sunteti foarte modest vis a vis de ce ati reusit sa confectionati :)
Sunt fanul Dvs nr 1 si-i invit pe toti cei care au nevoie sa achizitioneze colectorul! Spor tuturor!

Buna ziua,

As dori si eu un colector. E la acelasi pret ?
Va rog MP cu un nr. de cont, daca sunteti de acord !
Multumesc!

"Ceva mai scumpa" inseamna cativa leuti!!
Mi se pare ca sunteti foarte modest vis a vis de ce ati reusit sa confectionati :)
Sunt fanul Dvs nr 1 si-i invit pe toti cei care au nevoie sa achizitioneze colectorul! Spor tuturor!

DA.Intradevar gandit f.bine ,practic mai ales la colturi unde de obicei se opresc mingile si al doilea aspect este f.silentios ,nu scoate zgomote.SUPER....

Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk

N-am mai "mesterit" de mult....
Prin urmare: COS DE MINGI PENTRU ANTRENAMENT, care arata ca in poza si pentru inceput costa 83 lei.

Buna seara,

Pot pe structura de lemn si doar dupa 15 mai cand o sa pot iesi la magazin.
Toate cele bune

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus