Buna seara!
Trebuie să recunoaștem ca acest eveniment ne-a cam depașit. Așa este, au fost lipsuri multe, le știm cu toții , ~noi~ impreună cu organizatorii locali am incercat să facem un turneu al campionilor, dar din păcate este foarte greu să ridici nivelul turneului de referentă, adică cel de anul trecut de la Alba Iulia. Acum, după ce s-a trecut de obstacolele cu logistica grea ne-am poticnit in ce era mai simplu, (mingi, apă, pixuri, etc). Imi pare rău să spun că la un asemenea festival nu s-a lucrat la detalii, degeaba am fost dornici să iasă bine și pur si simplu mi-a fost rușine. Adică toti au alergat de colo colo si cănd am citit grupele la incepători nu aveam minim 20 pixuri, să nu mai vorbesc de mingi, in fine, am rezolvat problema, si am fugit in sala ”open” unde aceiasi problema, aici trebuia să existe mingi Butterfly si cum ”noi” am lăsat asta in grija organizatorilor locali asa au lăsat si ei in grija noastră, in fine s-a rezolvat si asta. Cu sprijinul lui Răzvan Crișan, căruia ?i multumesc, precizez că nu a fost contactat de nimeni pentru aceste mingi am reusit să trecem peste acest aspect, chiar dacă la primul meci am făcut apel la ințelegere pentru inceperea meciurilor, nu aveam incotro, era deja 11,30, practic Răzvan s-a dus in Sala Polivalentă si a cumpărat mingi de la alt coleg;
Acum sincer, sala de la incepători a fost cum a fost, dar sala de la open era inconjurată pe 3 laturi cu cortină de sticlă, nu se vedea decât in gol, mi-a căzut fața, nu că o am eu prea ridicată, dar m-am panicat, lumina era asa cum era, intr-un târziu au venit si perdelele , zic intr-un târziu pentru că acestea nu se montează după ce incep meciurile, ci seara sau dimineata inainte de turneu. La A+ acestea sunt obligatorii, Amatur din fondurile donate a prevăzut buget pentru A+uri;
Organizatorii locali au făcut tot posibilul să facă acest turneu, dar au avut scăpări la detalii , asta este , oamenii mai invață si din greseli. Altă data trebuie bine stiut, organizatorii locali , nu cei de la butoane, trebuie să țină cont de următoarele: mingi, coli A4, pixuri, apă, scotch, nr pt mese, filee, mantinele, perdele, sandwich, cupe, diplome si medalii;
După turul de forță cu mesele si mantinelele unii dintre noi au fost practic extenuați, sper că ati observant si eforturile făcute de organizatorii locali, să nu mai vorbesc de ceilalti cum sunt Marcel Giosan sau Florin Toma care au fost cand pe drum cand in sală, cu responsabilități multiple (premiere, amplasarea meselor impreună cu org locali, etc); După toate cele intâmplate cu Emi , s-au mai retras si Florin Apian, Claudiu Vela, Dan Bodeanu si Cătălin Cozma , oameni de bază la un asemenea turneu, era si rândul meu, adică exact joi seara am căzut răpus de o răceală, acum m-am g?ndit de 10 ori ce fac, sau dacă pot să fac ceva ori să mă retrag, am ales să vin să dau o m?nă de ajutor si nu mă simt confortabil când iese cum iese.
Pentru 20.20 cum zicea Veorica, m-am g?ndit să propun un turneu al campionilor mai altfel decât s-a petrecut până acum, adică să-l facem pe 4 zile la Cheile Gradistei, 100 de participanti din fiecare categorie, poate la prima strigare este foarte costisitor, dar daca ne propunem din timp o mini vacanță iese tot ceea ce v-ati dorit, impăcati si familia cu o plimbare, facem să fie echitabil pentru toate categoriile, nu mai dăm de ceasul mortii alerg?nd de la o sală la alta si plecăm mulțumiti si relaxati. Dacă jucăm toti in prima zi grupele inferioare de 5, a doua zi grupele superioare de 4 , a treia zi eliminatoriile pană la semifinale, iar a patra zi semifinalele si finalele pe 8 mese, spatiu generos ca la meciurile importante, eu zic că nu mai sunt lipsuri, asa că propunerea mea din timp poate să rezolve si pușculița Dvs .
Țin să mulțumesc tuturor celor implicați in acestă activitate, dar in mod deosebit celor care s-au mobilizat rapid să aducă mantinele si mese pe ultima sută de metri, Iulian Gherasim, Sorin Botircă, Bozga Lucian si Florin Toma, iar referitor la ”puci” vis a vis de Emi vă spun un singur lucru, este mai bine asa, altfel exista riscul să-l pierdem definitiv , chiar si asa lucrurile privind sănătatea acestui ”duracel” nu este deloc roz, eu personal ii doresc multă sănătate.
Vă rog să mă scuzati pentru acest mesaj, mai ales că nu este nici scurt nici cel mai favorabil.