VIJAICA FLORIN
organizator local
Va rog daca se poate sa postati fotografii cu festivitatile de premiere la cele patru categorii. Multumesc.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna ziua...sa nu va faceți probleme deloc pe tema asta... ne bucurăm enorm ca am avut ocazia sa participăm la primul Turneu Final pentru noiEu am ajuns abia aseară târziu acasă și încă nu am avut răgazul să-mi adun cutiile, tricourile, medaliile, fotografiile, gîndurile. O să revin la fiecare dintre ele.
încep prin a-mi cere scuze lui Faraian Alexandru din Aiud pe care l-am dezavantajat la stabilirea celui mai bun loc 5 din cele 20 de grupe.
Am văzut pe telefon postarea prin care cineva întreba cum s-a stabilit care a fost cel mai bun loc 5 și eram ferm convins că nu am greșit la calcule, mai ales ca îmi aduceam aminte foarte bine setaverajul câștigător: 8-9= -1
Numai că acest setaveraj ?i aparținea lui Faraian Alexandru și nu lui Bedo Joszef cum, greșit, am interpretat la sală.
Ajuns acasă am scos foile și am constatat că Grupa inferioară nr. 7 (din care făcea parte Faraian Alexandru) a jucat la masa 12, iar Bedo Joszef a făcut parte din Grupa inferioară 12.
Numărul mesei (12) fiind scris mare cu roșu m-a indus în eroare și i-am încurcat pe cei doi.
Dacă Bedo Joszef nu s-ar fi calificat mai departe din superioare, am fi putut măcar repara o parte din eroare invers?nd locurile celor doi jucători în clasament.
încă o dată, îl rog pe Nelutu Dirlea să-i explice copilului greșeala și să-i prezinte scuzele mele.
Buna ziua...sa nu va faceți probleme deloc pe tema asta... ne bucurăm enorm ca am avut ocazia sa participăm la primul Turneu Final pentru noi...ne am simțit super bine!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nu inteleg de ce la grupa inferioara Nr 3 Incepatori, clasamentul nu a fost intocmit corect.