Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna seara, nimeni nu contesta faptul ca e f greu de organizat..Dar, s.a si demonstrat, in anii anteriori, ca se poate!!Dragi amaturisti, este foarte greu să organizezi un turneu dacă nu dispui de logistica corespunzătoare!
Eu am simțit acest lucru din plin la câteva turnee pe care le-am organizat și vă spun sincer că tot profitul de la turnee îl folosesc pentru achiziționarea de mese și mantinele, deoarece nimeni nu garantează că X va veni cu logistica din dotare! Pentru a menține turneul de la Fieni, am cumpărat 4 mese, iar pe viitor voi fi nevoit să mai investesc și în altele!
Doar așa vom mai avea parte de turnee în anumite zone ale țării!
Trebuie să mulțumim celor care se implică și sprijină această mișcare "SUPERBĂ"- AMATUR!
Să ne vedem sănătoși la următoarele turnee!
...eu inca nu m-am retras din concurs , pentru ca nici nu m- am fost inscris...uite-TE la ultimile retrageri
Cati dintre voi ati intrebat daca puteti ajuta cu ceva in timpul turneului? (sunt sigur ca au fost, dar prea putini)
Sunt de acord cu dnul Alin....As dori ca sa fie predictibilitate in organizarea unui asemenea turneu si al locatiei, deoarece daca se mai alege o asemenea locație exotică pentru unii dintre noi, renunț la a mai participa in circuitul Amatur. Am muncit un an, ca sa vad cu stupefacție locația.
Dacă mai aveți de g?nd asa ceva, as prefera sa stiu din timp, se nu mai merg degeaba un an de zile la turnee
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
S-au mai încurcat și câteva medalii (urmăriți în fotografiile de mai jos).
Cei care au medalie greșită și cei care n-au medalii de loc sunt rugați să mă sune și încercăm să organizăm "repatrierea"!
Mulțumesc de înțelegere!
![]()
![]()
Poate apar totuși,grupele superioare începători pentru transparență !Grupele superioare incepatori nu au aparut pe forum. Sunt curios cum a fost eliminat favoritul meu. Multumesc.