Combinatie lemn si fete

emanuel69

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
27
Locație
resita
Sal fata DHS NEO HURRICANE 3 pe forehand si fata LKT RED DIAMONT pe rever la lemnul LKT INSTINCT+ sunt bune???

Daca jocul tau este preponderent ofensiv, cu topspin pe ambele parti, cu lovituri puternice, cred ca sunt bune!

Sunt bune insa fata DHS daca e varianta comerciala e si foarte lipicioasa si trebuie tare boosterizat altfel nu sare mingea din ea mai ales pe lemnul acela destul de lent! Userul Claudiu84 a explicat cum trebuie lovita miingea! Daca esti incepator in tenisul de masa nu recomand aceasta combinatie!

deci eu vreau o paleta cu stil off+ ma puteti ajuta si pretul pana in 200 lei si cu site daca se poate

- - - Actualizat - - -

din cauza ca eu am paleta cornileau x70 si am invatat sa joc off si vreau o paleta off

Salutare tuturor!
Mi-am facut cont recent aici in speranta ca veti putea sa ma ajuntati sa ma hotarasc in ceea ce priveste prima mea paleta personalizata. Pana acum am jucat doar cu palete prefabricate, Butterfly cu fete Wakaba...intre timp mi-am mai imbunatatit jocul si vreau sa trec la urmatorul nivel.
Am un joc preponderent ofensiv si dupa o lunga perioada de cercetari am decis sa cumpar un lemn Nittaku Septear in combinatie cu Nittaku Hammond Pro Beta pe ambele parti. Am observat ca ambele componente sunt bine cotate, lemnul are un feeling bun care ar fi important pentru mine si nu este nici prea ofensiv sa-mi compromita tehnica.
Este cineva care foloseste sau a folosit aceasta combinatie? Care este parerea voastra? Si daca credeti ca este compatibil un un jucator amator de nivel...as zice intermediar?
Va multumesc!

Pentru un incepator, este prea iute. Cauta bine pe forum, si ai sa gasesti NENUMARATE posturi identice cu al tau, iar raspunsurile toate spun cam acelasi lucru. Lemn all/all+, fete off-/off.

Pentru un incepator, este prea iute. Cauta bine pe forum, si ai sa gasesti NENUMARATE posturi identice cu al tau, iar raspunsurile toate spun cam acelasi lucru. Lemn all/all+, fete off-/off.

Din parerile generale am tras concluzia ca Septear este un lemn ce poate fi folosit ca all-/all+/off-. O fi atat de rapid? Nu-s tocmai incepator, joc de vreo 6 ani ocazional, atat ca am jucat doar cu o paleta preasamblata Butterfly Zoran Primorac 7000 (lemn de 5 straturi, fete wakaba si bureti de 1.8mm), iar fetele Hammond Pro Beta am citit ca nu-s foarte rapide, avand o viteza relativ medie, mai ales daca as pune bureti de 1,9 si nu de grosime mai mare.
Totusi e un setup destul de scump si nu as vrea sa dau banii pe ceva ce nu mi se potriveste.
In orice caz va respect parerea si cu siguranta o iau in considerare

Cu lemnul e ok, nu este foarte ofensiv, in schimb mai scade viteza la fete.

NITTAKU NARUCROSS GS SOFT daca vrei nittaku. Sau Donic Bluefire JP03.

Eu am paleta exact in aceasta combinatie (lemn Nittaku septear si fete hammond pro beta ) si am achizitionat-o de noua acum vre-o 4 luni (m-a costat cam 450 lei). Mi-a luat cam 2 luni sa ma obisnuiesc cu paleta dar acum sunt foarte multumit de ea . Este buna pentru un jucator de nivel mediu , nu chiar incepator , are destul de multa viteza si spin dar este controlabila in lovituri .

Dar oare e ok combinatie de lemn soft cum e Nittaku Septear cu fete de asemenea soft cum ai exemplificat mai sus?

Nu merge Septear cu fețe moi. Trebuie puse fețe cu burete cel putin mediu, sau mai bine mediu tare, gen Xiom Sigma Pro sau Europe, Tibhar Genius, Yasaka Rakza 7 sau 9, Tenergy 05 sau 64. Cu fețe moi pe Sepetear e aiurea feelingul pentru ca lemnul deja are un feeling soft. Bafta

Da merge foarte bine lemn moale cu fete moi. Incarca ambele spin. Cu lemn moale si fete tari, fetele arunca mingea inainte ca lemnul sa isi faca dwellul.

Nu merge Septear cu fețe moi. Trebuie puse fețe cu burete cel putin mediu, sau mai bine mediu tare, gen Xiom Sigma Pro sau Europe, Tibhar Genius, Yasaka Rakza 7 sau 9, Tenergy 05 sau 64. Cu fețe moi pe Sepetear e aiurea feelingul pentru ca lemnul deja are un feeling soft. Bafta

mi so parut interesant si DHS H3 NEO...control destul de bun in timp ce vitza nu e exagerata

- - - Actualizat - - -

Da merge foarte bine lemn moale cu fete moi. Incarca ambele spin. Cu lemn moale si fete tari, fetele arunca mingea inainte ca lemnul sa isi faca dwellul.

interesanta teorie...in orice caz sunt multe pareri contradictorii din cate am observat

Am o intrebare: O paleta profesionala in general este mai rapid decat paleta cornileau x70 este o paleta hobby???

Back
Sus