AmaTur: Turneu B Concurs B la Dej - 17 noiembrie 2012. premii in bani! numai amatori !

Felicitari organizatorilor, participantilor si dlui Sasaran pt acest finis coronat opus ;) - foarte frumos!
(at)Ovidiu: exact!, felicitari castigatoarei, dar si lui Valentin (un adevarat gentelman ... ori se caieste cumva cu ultimile 2 finale?! :)) - el stie...

Ultima editare:
am reusit sa aduc la dej si echipa de copii de la tarnaveni [o parte din ei ca nu au avut posibilitati sa ajunga toti ] in frunte cu dl CSiki acesti copii sub andrumarea dlui csiki au progresat f mult si au facut o figura destul de frumoasa si in concursul oficial si dupa concurs la turneul de consolare ! pt acesti oameni inca mai este nevoie de ajutor acum iati si vazut poate pe unii iati remarcat in grupe si sunt convins ca ai veti ajuta prin donatiile dvs in materiale echipamente bani etc !! multumesc !!

echipa de la tarnaveni din partea mea au felicitAri sincere pt modul cum joaca si cum sau comportat la dej !!!

Ultima editare:
Danut, acum vad ca pe foaia de concurs a grupei superioare nr.1 , nu a fost completat scorul meciului dintre Matei si Puscas. ( 3 - 2 )
Multumesc si pentru felul cum ai reusit sa organizezi turneul, in ciuda circotelilor care au avut loc.

FELICITARI NASTA,nu-mi pare rau ca am luat bataie la g.humorului ,de la o campioana,BRAVO si mult succes pe viitor CU STIMA SI RESPECT

Vreau sa multumesc domnului Pop danut pentru organizare a fost ffff bine un concurs reusit si daca au existat carcoteli legat de legitimati si fosti legitimati sa se mai citeasca inca o data regulamentul ca de aia sa facut acest regulament sa se respecte nu sa se incalce . Eu zic ca sa facut treaba buna l-am ajutat pe Miron Mihai precum si pe Pop Danut din initiativa si asta conteaza vreau sa zic inca o data FELICITARI NASTA PT VICTORIE SI LUI MAXIN SI SA NE VEDEM PE 1 DECEMBRIE LA FLORESTI -CLUJ.sa ne vedem cu bine.

Tocmai asta si spunea Vlad... nu mai tot dati in el, cu atat mai mult cu cat e doar un copil (pasionat de acest sport)

alo copile! ai vazut cine a castigat locul I ? documenteaza-te putin mai aproape de tine adica in cluj daca a fost sau nu legitimata?in baia mare nu mai exista tenis de masă la nivel de performanta de vreo 5 ani.unii fac acest sport din placere ,dornici sa progreseze.cam pt. asa ceva ar trebui sa te documentezi la varsta asta.

oricum, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL NASTA! maramuresul te apreciaza chiar daca ai eliminat 2 parteneri de antrenament. :)

bravo tututror paricipantilor !

Hai sa incheiem aici... "alo copile!" mie mi-a sugerat altceva
fiecare are dreptul sa interpreteze ce vrea.sa ne uitam fiecare in gradina proprie! sa nu vorbim daca nu cunoastem situatia reala!nu am nimic cu nimeni dar nici nu accept sa fie aruncate vorbe fara fundament pe forum! scuze alehandro pt.offtopic.din partea mea ,discutie incheiata! tuturor spor la treaba!

Clasament
1 - 4.
Purcaru Nasta - Cluj Napoca
Maxim Valentin - Cluj Napoca
Bercea Marius - Somcuta Mare
Moldovan Ioan - Cluj Napoca
5 - 8.
Ciascai Alin - Baia Mare
Hruban Andrei - Dej
Andone Claudiu - Cugir
Mocean Dan - Cluj Napoca
9 - 16.
Garaz Mircea - Bistrița
Ciupe Cristian - Zalău
Silveira Alexandra - Cluj Napoca
Catricicau Adrian - Baia Mare
Simion Boby - Cluj Napoca
Beica Florin - Gherla
Ban Peter - Cluj Napoca
Tira Viorel - Bistrița
17 - 24 loc 3 gr.sup.
Matei Dumitru - Deva
Pop Zoltan - Dej
Anitei Marcel - Cluj Napoca
Dani Leo - Arad
Dezso Lorand - Dej
Dezso Attila - Dej
Csiki Alexandru - Târnaveni
Szelyes Marius - Gherla
25 - 32 loc 4 gr.sup.
Iaru Horatiu - Cluj Napoca
Pop Danut - Dej
Moldovan Doru - Dej
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Cristea Virgil - Cugir
Puscas Arpad - Gherla
Zavaski Ioan - Dej
Forgacs Laurentiu - Târnaveni
33 - 34 2v gr.inf.
Baciu Gabriel - Târnaveni
Stefan Andrei - Târnaveni
35 - 42 1v gr.inf.
Sana Doru - București
Tofeni Ovidiu - Cluj Napoca
Maksutovici Gelcu - Cluj Napoca
Iacob Liviu - Cluj Napoca
Molnar Vladimir - Dej
Bal Adrian - Gherla
Bocos Eugen -
Oltean Adrian -
43 - 48 0v gr.inf.
Hriscu Florentina - Cluj Napoca
Hodis Andrei - Gherla
Diaconu Alexandru - Cluj Napoca
Sasaran Mircea - Cluj Napoca
Ciortan Catalin - Cluj Napoca
Soroiu Claudiu - Târnaveni

Ultima editare:
De la al doilea meci in sus nu mai am nici o problema cu servele din mana, mai ales ca in ultima vreme ma perfectionez si eu la serve ascunse :)

Back
Sus