Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
alo copile! ai vazut cine a castigat locul I ? documenteaza-te putin mai aproape de tine adica in cluj daca a fost sau nu legitimata?in baia mare nu mai exista tenis de masă la nivel de performanta de vreo 5 ani.unii fac acest sport din placere ,dornici sa progreseze.cam pt. asa ceva ar trebui sa te documentezi la varsta asta.
oricum, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL NASTA! maramuresul te apreciaza chiar daca ai eliminat 2 parteneri de antrenament.
bravo tututror paricipantilor !
e doar un copil ....exact asta spuneam si eu !Tocmai asta si spunea Vlad... nu mai tot dati in el, cu atat mai mult cu cat e doar un copil (pasionat de acest sport)
e doar un copil ....exact asta spuneam si eu !
fiecare are dreptul sa interpreteze ce vrea.sa ne uitam fiecare in gradina proprie! sa nu vorbim daca nu cunoastem situatia reala!nu am nimic cu nimeni dar nici nu accept sa fie aruncate vorbe fara fundament pe forum! scuze alehandro pt.offtopic.din partea mea ,discutie incheiata! tuturor spor la treaba!Hai sa incheiem aici... "alo copile!" mie mi-a sugerat altceva
Daca retrogradeziCu placere, data viitoare poate ajung si eu la turneu.
Da, merita sa joci cu el, ca te solicita la maxim, mai ales cu servele alea din minaEh, jucam si eu vreo doua-trei meciuri cu Rusu Stefan, ca altfel nu prea il mai vad pe la turnee![]()