AmaTur: Turneu B Concurs B la Dej open +amatori, 19 ianuarie 2013 cupa DEZSO ATTILA

Sustin aprecierile pozitive la adresa d-lui Florin Apian, ba chiar le intaresc si personal as dori sa-l vad cat de curand la carma acestui circuit Amatur, fiindca e poate singurul coordonator-participant care (din cate cunosc eu) a dat vesnic dovada de impartialitate din 2006 pana-n prezent, comportandu-se ireprosabil indiferent de situatie. E linistit, serios, cooperant, manierat, competent si cunoaste f bine ping-pong-ul ce ne-a adus pe toti impreuna! Reprezinta (in opinia multora) candidatul perfect pt pozitia mai sus amintita, fiind deasupra oricarei suspiciuni. Succes Florine! Sa ne traesti! Stefan Rusu

Multumesc, si eu imi amintesc cu placere de inceputurile Amaturului, dar totusi ma simt mai bine - si ma pricep mai mult - la butoane decat la "carma" circuitului.

Recuperare grabnica si totala iti ureaza Stefan Rusu. Turnee vor mai fi, iar ping-pong cunosti prea mult. Sanatate sa-ti dea D-zeu, sa ne mai putem bucura impreuna de sportul acesta. SR

Recuperare grabnica si totala iti ureaza Stefan Rusu. Turnee vor mai fi, iar ping-pong cunosti prea mult. Sanatate sa-ti dea D-zeu, sa ne mai putem bucura impreuna de sportul acesta. SR
Te rugam frumos sa folosesti butonul "Raspunde cu citat", ca sa stim cui ii raspunzi. Pe mine mai cam speriat cu un astfel de raspuns acum cateva zile.

se referea la mine cred ,ca Florin era aproape bine la Dej.Ii doresc sanatate multa si sa-i treaca durerile.Este un om cum putini gasesti printre noi.Bravo de mii de ori

Back
Sus