Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pai nu stiu daca o sa mai lucrez la spital, acum macar indeplinesc conditia astaPRIZA TOK a spus:Nu te acceptam deoarece esti jucator legitimat in div.A la t.d.m.Lasa sa treca cei 2 ani de "inactivitate competitionara"si apoi mai discutam pe aceasta tema(daca va mai fi de actualitate).
Pai poate faci tu un tuneu la Slobozia si ma inviti :wink: vin cu cea mai mare placereDado.daniel a spus:gdurdun mai ai putin si te bate lumea pe aici! :lol: Eu unul te-as plati sa vii si sa ne mai inveti cate ceva! Dar asta e viata! Asta e viziunea unora! Cat esti la Roma faci ca romanii!
Despre rezultatele foarte bune obtinute la tenis a Tg Mureș, am auzit cate ceva (lumea noastra-i mica, totusi). Cum v-ati desctrcat la GO? Despre asta nu am aflat inca nimic...!dr.Toma a spus:In week-end-ul trecut, am fost la TgMureș (la un concurs de GO, excelent organizat, poate cel mai mare din Europa de anul acesta). Ca orice jucator de tenis de masă care se respecta, in bagaje am avut si peletele si echipamentul, asa ca am profitat de ocazie si am reusit sa joc putin cu cativa jucatori de acolo (multumiri inca o data, Rares...)
Dl. Mic (Colonelul, am inteles, pt cei care-l cunosc) mi-a facut cunostinta cu dl. dr. Szocs, de la ORL, care s-a aratat de asemenea interesat de initiativa. Mai mult, am inteles ca dansul mai cunoaste cativa colegi din zona care ar fi interesati de idee. Deci, lista se mareste, cred ca este cazul sa incepem tratativele pt aspectele concrete. Data, locul? Cine mai vine?
Vad ca dl. Dragomir incepe sa se incalzeasca pt concursDragomir Paul a spus:Se mai aude ceva de acel concurs intre medici ?!!!...
Nu de alta dar pregatirile pentru " After competition ..." ... trebuie facute cu mare grija ...