Concurs intre medici?

Re: Concurs intre medici?

La turneul de la IASI am luat legatura cu un medic stomatolog care si-a exprimat dorinta de a ne onora cu prezenta la concursul nostru.Se numeste SACAGIU RADU.Ar mai fi si un medic de la medicina legala ,dar nu stiu nimic deocamdata despre el.Sper sa ne ajute d-nul ADRIAN VILCU daca cumva il cunoaste.

La concursurile organizate de Ministerul de Interne,la categoria de varsta 45+ pt locurile 2-3 se lupta mai tot timpul Vic Ursan(Gabi stie despre cine vorbesc) cu un doctor din Deva(locul 1 fiind arvunit de dl.Andreicut).Nr tel a lui Vic:0740120826.
Tot cu Vic puteti lua legatura pt a afla numele si nr tel a dr stomatolog din Radautzi care joaca la clubul de acolo

Nu te acceptam deoarece esti jucator legitimat in div.A la t.d.m.Lasa sa treca cei 2 ani de "inactivitate competitionara"si apoi mai discutam pe aceasta tema(daca va mai fi de actualitate).

PRIZA TOK a spus:
Nu te acceptam deoarece esti jucator legitimat in div.A la t.d.m.Lasa sa treca cei 2 ani de "inactivitate competitionara"si apoi mai discutam pe aceasta tema(daca va mai fi de actualitate).
Pai nu stiu daca o sa mai lucrez la spital, acum macar indeplinesc conditia asta :D
Oricum multumesc pentru raspuns.
O seara buna

gdurdun mai ai putin si te bate lumea pe aici! :lol: Eu unul te-as plati sa vii si sa ne mai inveti cate ceva! Dar asta e viata! Asta e viziunea unora! Cat esti la Roma faci ca romanii!

Dado.daniel a spus:
gdurdun mai ai putin si te bate lumea pe aici! :lol: Eu unul te-as plati sa vii si sa ne mai inveti cate ceva! Dar asta e viata! Asta e viziunea unora! Cat esti la Roma faci ca romanii!
Pai poate faci tu un tuneu la Slobozia si ma inviti :wink: vin cu cea mai mare placere :D

As vrea eu! Nu avem sala, nu avem mese, ne antrenam pe mese de pal facute la o firma de mobila! Nici nu-ti spun cum sare mingea din ele... Cand venim la un concurs Amatur ne ia cel putin o jumatate de ora sa ne obisnuim cu saritura mingiei!
Speram sa facem totusi niste investitii in viitor! E greeu pt. ca sunt putini jucatori de tenis in oras!

In week-end-ul trecut, am fost la TgMureș (la un concurs de GO, excelent organizat, poate cel mai mare din Europa de anul acesta). Ca orice jucator de tenis de masă care se respecta, in bagaje am avut si paletele si echipamentul, asa ca am profitat de ocazie si am reusit sa joc putin cu cativa jucatori de acolo (multumiri inca o data, Rares...)
Dl. Mic (Colonelul, am inteles, pt cei care-l cunosc) mi-a facut cunostinta cu dl. dr. Szocs, de la ORL, care s-a aratat de asemenea interesat de initiativa. Mai mult, am inteles ca dansul mai cunoaste cativa colegi din zona care ar fi interesati de idee. Deci, lista se mareste, cred ca este cazul sa incepem tratativele pt aspectele concrete. Data, locul? Cine mai vine?

dr.Toma a spus:
In week-end-ul trecut, am fost la TgMureș (la un concurs de GO, excelent organizat, poate cel mai mare din Europa de anul acesta). Ca orice jucator de tenis de masă care se respecta, in bagaje am avut si peletele si echipamentul, asa ca am profitat de ocazie si am reusit sa joc putin cu cativa jucatori de acolo (multumiri inca o data, Rares...)
Dl. Mic (Colonelul, am inteles, pt cei care-l cunosc) mi-a facut cunostinta cu dl. dr. Szocs, de la ORL, care s-a aratat de asemenea interesat de initiativa. Mai mult, am inteles ca dansul mai cunoaste cativa colegi din zona care ar fi interesati de idee. Deci, lista se mareste, cred ca este cazul sa incepem tratativele pt aspectele concrete. Data, locul? Cine mai vine?
Despre rezultatele foarte bune obtinute la tenis a Tg Mureș, am auzit cate ceva (lumea noastra-i mica, totusi). Cum v-ati desctrcat la GO? Despre asta nu am aflat inca nimic...!

Dragomir Paul a spus:
Se mai aude ceva de acel concurs intre medici ?!!!...
Nu de alta dar pregatirile pentru " After competition ..." ... trebuie facute cu mare grija ...
Vad ca dl. Dragomir incepe sa se incalzeasca pt concurs
Din cate semnale am primit, se pare ca vom reusi ceva frumos, pentru prima editie. Dupa concursul de la Moreni (da, m-am tzicnit definitiv, ma duc si acolo ) sper sa mai iau legatura si cu alti medici dispusi sa petreaca un week-end sportiv pe undeva (Galați, poate?...) si voi incerca sa pun pe aici o lista cat mai completa.
Va rog, inscrieti-va la cuvant

Gata, a trecut si concursul de la Moreni (multumiri organizatorilor pt efort si felicitari lui Enciu pt rezultat) si am mai vorbit cate ceva despre concursul asta si cu dr. Stoica, desi eram cam inghesuiti cu partidele de prin diverse grupe. Se pare ca lista incepoe sa prinda contur din ce in ce mai mult, mai ales ca am inteles ca mai exista o serie de colegi mai timizi care deocamdata se uita si tac... :-)
Din discutiile pe care le-am avut acolo, pe cale bucala, a mai aparut o idee: sa se organizeze, in paralel, si un concurs intre ceilalti reprezentanti ai sectorului medical. Cred ca este posibil si sper sa nu se complice excesiv lucrurile in acest mod. Dimpotriva, sper ca in acest fel sa se atenueze eventualele idei de "casta" de care suntem acuzati si niste meciuri demonstrative dupa concurs (ma ofer sa joc si eu, indiferent pe ce pozitie termin) ar fi binevenite, daca nu cumva protocolul de dupa concurs ne va permite :-)
Alte pareri? Alte inscrieri?

Sa inteleg ca vor fi doua concursuri paralele:
1.Turneu numai intre medici.
2.Turneu in cadrul sectorului medical.
Sper sa rezistam la cele 2 concursuri paralele urmate de protocolul binemeritat.Cel mai in masura sa organizeze cum trebuie,cum se cuvine acest turneu "complex" este d-nul PAUL DRAGOMIR.Cand,cum ii dam cuvantul viitorului organizator sa se pronunte,dar sa nu uite si de momentele de ....dupa.

DOMNULE PAULICA,concret cand v-ati gandit sa-l organizati si in ce conditii?Oricum cred ca dupa Sarbatorile Pascale.

Deci, pana la urma, noi, saracii pui de cuc, ne-am gasit locul pt concurs... si ce mai loc...
Acum, haideti sa ne apucam de inscrieri, sa vedem pe cine contam in mod concret. Vineri trec si eu pe la Galați (cum sa las eu bunatate de scrumbie in farfurie? ;-)) si mai vorbim pe cale bucala. Reusim sa incropim niscaiva liste pana atunci? Si in ce perioada ne putem aduna? Facem un mic efort, de acord? Macar pentru scrumbii ;-)

Back
Sus