Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Eu nu vreau sa ma bag, dar rasfoiam si eu pe aici si am vazut mesajul dvs, nu iau apararea la nimeni, dar daca omul are diploma de medic veterinar de ce sa nu participe, diploma ii ofera posibilitatea sa lucreze oricand in domeniul medical, el are aceasta calificare...., daca nu a lucrat in domeniu, sau a lucrat si s-a lasat, asta nu inseamna ca nu este medic veterinarPRIZA TOK a spus:DA,eu sunt impotriva deoarece nu se incadreaza in titlul concursului nostru.Este vorba de medici care in prezent isi exercita aceasta functie si propun ca cei prezenti sa se prezinte cu o dovada in acest sens care sa ateste calitatea de MEDIC (uman,stomatolog,veterinar.).La fel si in cazul asistentilor medicali.asta pentru a risipi orice suspiciune sau contestatie.
Eu nu sunt asistent medicaldr.Toma a spus:Mea culpa, am lasat putin in paragina subiectul asta pe forum (probabil ca protocolul de la Reghin a fost de vina?)
Dupa concursul de ieri de la Galați apar cu mult asteptata lista preliminara, pe care o adaug si in primul mesaj de pe topic, pentru a fi cat mai vizibila. Rog confirmari de participare si, sper eu, completari (cat mai multe)
Doctori:
1. Ciobanu Gabriel Vatra Dornei
2. Dragomir Paul Galați
3. Toma Iulian Brăila
4. Peiov Petru Timișoara
5. Gogot Mugur Galați
6. Stolearenco Igor Galați
7. Vulpe Gheorghe Brăila
8. Szocs Reka TgMureș
9. Ene Costica Brăila
10. Ursulean Vasile Straja (sigur este veterinar?)
11. Sacagiu Radu Iași
12. Iurco Nicolae Reghin
13. Stoica Dan? București?
Asistenti & Co
1. Durdun George București
2. Dinu Gheorghe București
3. Norocel? Galați
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MAI EXISTA ASTFEL DE OAMENI???? :shock: :shock: :shock:PRIZA TOK a spus:Te-ai bagat si tu ca musca-n lapte.Nu te priveste acest subiect.Sa precizeze el daca este MEDIC veterinar sau ASISTENT veterinar si sa aduca dovada respectiva,cum de altfel am s-o fac si eu.Daca se incadreaza in grupele afisate,are drept de joc.(si nu-mi este frica de el,trebuie sa fim corecti unii fata de altii).
Asa este, nu ma priveste acest subiect, dar nu m-am bagat ca musca in lapte, forumul este public, (am scris ca mi-am expus o opinie, sa nu loviti in mine), de aceea daca ati fi citit cu atentie ce am scris eu probabil ca nu v-ati fi iritat asa...PRIZA TOK a spus:Te-ai bagat si tu ca musca-n lapte.Nu te priveste acest subiect.Sa precizeze el daca este MEDIC veterinar sau ASISTENT veterinar si sa aduca dovada respectiva,cum de altfel am s-o fac si eu.Daca se incadreaza in grupele afisate,are drept de joc.(si nu-mi este frica de el,trebuie sa fim corecti unii fata de altii).