Concurs intre medici?

Re: Concurs intre medici?

Cu Dr.Neubauer am luat legatura, il am pe rever:-)
Acum, serios, chiar nu mai exista altii interesati? Ar fi pacat...

dar intre medici si pacienti? va dati seama ce potential ar avea unul cu parkinson...oops...am scris corect?

Kantor Imre-Zoltan a spus:
Se mai inscriu urmatorii concurenti:
Dr. Neubauer si Dr. Oetker. Restul abia acum isi dau masteratul.Doctoratul peste doi ani.
doctor Alban va fi solistul concursului! (LIVE) :lol:
special pt Dr. Oetker: No hh, No amfetamin! :evil:

Stimate domnule dr. Toma, trecând peste remarcile acide din posturile anterioare, sper să ne întâlnim sâmb?t? la Galați ?i să avem o discu?ie în plus despre acest concurs...
Cred că din Galați s-ar putea prezenta (?i f?r? a se se face întrutotul de ru?ine) 4-5 medici - incluz?ndu-l pe subsemnatul - cel pu?in spre a demara acest nobil demers, ?i m? gîndesc aici inclusiv la un prim pas ?i preliminar concurs Galați - Brăila (ori viceversa :D )... ?ns? mai multe sper să discut?m sâmb?t?...
S? auzim numai de bine!

Nici o problema, nu pot lipsi de la Galați, ca ma ia lumea la bataie :-)
Deci, ne vedem acolo, la o bere, eventual, putem pune lumea la cale mult si bine, ca am vazut ca sunt o gramada de jucatori inscrisi. Poate chiar jucam...

Ce ati hotarat la Galați referitor la concursul de T.D.M.intre medici? S-a luat o decizie finala?.

LA ACEST CONCURS POT PARTICIPA SI ASISTENTII SAU NUMAI MEDICII?
NU DE ALTA DAR AVEM SI NOI(CSO VOLUNTARI) UN ASISTENT MEDICAL IN ECHIPA
DINU GHEORGHE(GICA SANITARU) CARE CRED CA AR PARTICIPA CU PLACERE.

Personal, as fi de acord, mai ales ca nu s-au aratat inca f multi doritori. Ceilalti ce parere au?
Cred ca ar fi bine sa incepem sa punem lucrurile cap la cap, sa vedem care am fi, de unde, in ce perioade si in ce loc ne-ar conveni etc. Am reusit sa vorbesc la Bistrița cu dl. Ciobanu (da, cu priza tok:-) plus la Galați si, evident, Brăila. Am inteles ca ar mai fi destui, mai ales prin Ardeal si posibil si prin București, plus cine mai stie pe unde...
La turneul de la Galați am primit confirmarea de la dl. Dragomir, a facut medicina la Carol Davilla, in București, deci nu este numai invitat de onoare, chiar poate juca. Haideti sa incepem sa facem lista, sa vedem cum stam. OK?
1. Ciobanu Gabriel- Vatra Dornei
2. Dragomir Paul- Galați
3. Toma Iulian- Brăila
Evident, mai sunt inca vreo 10 de care stiu eu, dar am ambitia sa-i pun sa se inscrie personal, sa mai mentina topicul asta in atentie ;-) Pe masura ce mai apar, promit ca-i adaug pe lista. Daca mai stiti colegi medici care NU au intrat pe forum, faceti-le un bine... :-)

OK.Daca d-nul DRAGOMIR este din bransa noastra pe langa dreptul de a juca ,il rugam frumos sa ne ajute cu locatia si cu organizarea turneului propriu-zis.Mai intai sa ne inscriem in aceasta rubrica si cand vom ajunge la 20-30 jucatori-medici sau asistenti medicali sa-i dam drumul cu organizarea turneului la Galați.Deci:
CIOBANU GABRIEL-VATRA-DORNEI.

La primele mesaje de pe acest topic am inceput sa incropesc lista de participanti potentiali. Rog pe cei interesati sa se arate...

Incerc sa mentin acest topic in atentie, sperand inca sa mai apara si alti jucatori interesati. Lista actuala ar fi cam asa:
1. Ciobanu Gabriel- Vatra Dornei
2. Dragomir Paul- Galați
3. Toma Iulian- Brăila
4. Peiov Petru- Timișoara
5. Gogot Mugur- Galați
6. Ene Costica- Brăila
7. Dinu Gheorghe- Buc?? (asistent medical, din cate am inteles; propun sa-l acceptam, aveti alte pareri?)
Inca mai sper sa vad o lista mai mare...

FLORINE,se pune numai medicinista ,tu trebuie sa-i faci masaj sa fie in forma maxima la ora competitiei.Referitor la d-nul GICA GHEORGHE (SANITARU),cred ca este o porecla si nu ar avea dreptul de participare deoarece joaca in competitii oficiale ,in divizia B de t.d.m.

d-nul GICA GHEORGHE (SANITARU) am inteles ca el chiar este asistent si de aici si porecla! Cat despre faptul ca ar juca in divizie, e cumva un concurs intre medici in cadrul Amatur ca sa se aplice aceleasi reguli? Sau va e frica de el? :lol: :lol: :lol:

Back
Sus