Re: Concurs intre medici?
Personal, nu as avea nimic impotriva. Cat timp nu este nimic batut inca in cuie, treaba asta seamana cu situatia celui care vrea sa isi cumpere o masina noua: isi permite sa refuze sa cumpere Mercedes, BMW sau mai stiu eu ce, din diferite motive obiective

Dupa cum se vede, lista provizorie cu cei interesati este deocamdata destul de restransa, asa ca ar fi pacat sa o restrictionam si mai mult. Pe de alta parte, unde sa tragem linia?... Propun sa continuam sa adunam potentiali jucatori interesati din domeniul medical si sper ca pana la urma sa urnim si concursul asta. Cand, unde, cine... vedem pe parcurs...
In privinta participarii (sau NU) a lui Dinu Gheorghe (asistent medical, am inteles, care joaca si in B) eu, personal, as fi bucuros sa putem juca, in concurs sau pe langa el. Dupa parerea mea, participarea unor jucatori mai buni nu poate decat sa ne ridice valoarea concursului. Este adevarat, restrictiile impuse de AmaTur au si ele un rost, dar chiar si acolo se specifica faptul ca jucatorii legitimati POT participa, dar fara a avea dreptul la premii sau puncte. Si, la urma urmei, de ce sa ne fie frica de ei? Doar tot cu o mana joaca

Pe de alta parte, EU, de ex, daca as vrea sa joc intr-un concurs organizat de federatie, nu as putea sa o fac fara a ma legitima la un club, care sa fie afiliat etc. Atunci, de ce restrictiile sa functioneze numai intr-un singur sens?... Oricum, spiritul AmaTur mi se pare ceva mai generos.