AmaTur: Turneu B Concurs turneu B,,Cupa primaverii" 08-09.03.2014 Vatra Dornei

SCUZE,nu am omis daca va uitati si la mini amatur la aceasta competitie este trecut ,dar am uitat sa-l trec si aici am reparat greseala imediat.

Pentru a nu-l lasa singur sa dea piept cu openistii inscrisi in acest concurs si aici ma refer la TIBI 68,m-am gandit sa particip si eu si sa-l sustin temeinic in incercarea sa de a trece de grupele inferioare.Si cu aceasta ocazie ma inscriu si eu la acest concurs,macar unul dintre noi sa treaca de grupele inferioare(asta printr-o sustinere reciproca).

Succes domnule Marcu si reusita deplina, iar concurentilor - partide adevarate, bucurii si satisfactii !
Fie ca cei mai buni sa castige !

A fost un concurs de tenis de masă destul de puternic ,cu o participare numeroasa a openistilor,partide aprig disputate,rezultate surpriza.Ca de obicei un concurs bine organizat de d-nul Marcu Vasile,premii frumoase pentru toti participantii,cum numai dansul stie s-o faca.Clasamentul si pozele le va posta mai tarziu organizatorul.

MULTUMESC din inima tuturor participantilor la acest concurs .Va mai astept cu drag la mine la sala si cu alte ocazii sa facem un meci.ROG DOAMNELE SA II IERTE CA NU AU FOST CU ELE SI SA PRIMEASCA DIN PARTEA MEA MULTA SANATATE SI UN CALDUROS LA MULTI ANI cu ocazia zilea de 8 MARTIE. Greul de abia maine va fi unde si-au anuntat prezenta multi copii si parinti ptr. galerie.VA SALUT CU DRAG
Clasamentul final maine seara

Revin cu o remarca importanta pentru concursul de maine adresat copiilor,pe 2 categorii..
Clasele 1-4 si clasele 5-8.Am tras ”un ochi”in ”depozitul” de cupe si de alte premii ale domnului Marcu Vasile.Ce sa va spun,am ramas uimit cate cupe are ”la bataie”,cele mari de peste 50 cm.altele mijlocii si altele mai mici.Peste 12 cupe si alte premii substantiale,direct proportionale si cu numerosii sponsori care l-au ajutat.Credeti-ma este un adevarat festin de premii pentru copii.Asa ca cine doreste sa participe la concursul copiilor de maine,sigur nu va regreta deplasarea si participarea la acest concurs,foarte premiat.Deci inscrieti-va cat mai repede posibil la acest jubileu tenisistic.Sper sa-mi dati dreptate dupa ce veti viziona premiile castigatorilor de maine.Ii doresc organizatorului deplin succes in organizare.

Felicitari Domnu` Marcu pentru organizarea ireprosabila a turneului :) asteptam la vara un turneu A

felicitari organizatorului care a reusit sa fie la inaltime , voi reveni mereu cu placere ...drept recompensa cateva fotografii..

Multumim frumos pentru o primire foarte frumoasa la Vatra Dornei. Cred ca vom reveni cu placere.
Felicitari tuturor! inclusiv domnului Marcu!-care pune mult suflet in ceia ce face. BRAVO!

- - - Actualizat - - -

Cateva poze de final:

Eliminatorii Open / Amatori
1 URSULEAN FLORIN
-------------------- URSULEAN FLORIN 3-0
8 HAGATIS ANDREI
---------------------------------------- URSULEAN FLORIN 3-0
5 MARCU VASILE
-------------------- CIOBANU GABRIEL 0-3
4 CIOBANU GABRIEL
------------------------------------------------------------ TIGANAS MIHAI 1-3
3 URSULEAN VASILE