AmaTur: Turneu B Concurs turneu B,,Cupa primaverii" 08-09.03.2014 Vatra Dornei

Clasament la copii

BAIETI CLASELE V-VIII

LOCURILE I-IV
-NEMACIUC MIHAI-SUCEAVA
-SINCULET RADU-RADAUTI
-FARKAS BENCE-TG.MURES
-TODASCA ALEXANDRU-P.STAMPEI

LOCURILE V-VIII
-FOCA STEFAN-RADAUTI
-ROSCA NICOLAE-GALANESTI
-FOCA CIPRIAN-RADAUTI
-MARTIN STEFAN-SUCEAVA

LOCURILE IX-XVI
-ODOCHEAN RAZVAN-VATRA DORNEI
-CIOBANU TUDOR-SUCEAVA
-LUPASCU STEFAN-SUCEAVA
-OMETITA COSMIN-V.DORNEI
-MARTIN VASILE-SUCEAVA
-BIZOM SILVIU-VATRA DORNEI
-SESTAC SILVIU-VATRA DORNEI

FETE

CLASELE -V-VIII

LOCURILE I-IV

-BUTNARU MADALINA-VATRA DORNEI
-APALAMARITA MARA-VATRA DORNEI
-DONISA COSMINA-VATRA DORNEI
-VIDA STEFANA-SUCEAVA

LOCURILEV-VIII

-SUSCIUC IOANA-VATRA DORNEI
-HUTANU TAMARA-VATRA DORNEI
-BOICU ANDA-VATRA DORNEI
-HANCEANU MARIA-VATRA DORNEI

CLASELE I-IV BAIETI

LOCURILE I-IV

-ROSCA MIHAI-GALANESTI
-COJOCARU STEFAN-SUCEAVA
-BLANARIU DIONISA-BAISESTI
-GROSU ALEXANDRU-Botoșani

LOCURILE V-VIII

-DONISA DAVID-VATRA DORNEI
-CRISAN LUCA-BISTRITA
-VLAD TEODOR-VATRA DORNEI
-HODIS LUCA-VATRA DORNEI

LOCURILE IX-X

-CANDREA STEFAN-VATRA DORNEI
-BURCA PAUL-VATRA DORNEI

FETE CLASELE I-IV

LOCUL I-IV
-SESTAC STEFANA-VATRA DORNEI
-BUJDEI MONICA-SUCEAVA
-BADALE IULIA-VATRA DORNEI
-MACOVEI EMANUELA-VATRA DORNEI

LOCURILE V-VIII
-MATEIUC DARIA-VATRA DORNEI
-BOTEZATU IOANA-VATRA DORNEI
-BOIARINOF ANDRA-VATRA DORNEI
-VIERU TEODORA-VATRA DORNEI

LOCURILE IX-XIII

-BODNAR ANTONIA-VATRA DORNEI
-AMBROZIE DENISA-VATRA DORNEI
-SFICA CRISTINA -VATRA DORNEI
-HONCIUC ALEXIA-VATRA DORNEI

LOCURILE XIV-XX
-GHIORGHIASA LORENA-VATRA DORNEI
-FOCA MELANIA-RADAUTI
-COHAL ALEXIA-VATRA DORNEI
-SASU ALEXANDRA-VATRA DORNEI
-RUSU MARA-VATRA DORNEI
-APALAMARITA ILINCA-VATRA DORNEI
-PARDAU ADINA-VATRA DORNEI

Ultima editare:
Am ramas astazi fara grai la cati copii am avut in sala .IN TOTAL DE 52 DE PARTICIPANTI ,COPII si adulti 24=76 PARTICIPANTI .Binenteles cu parinti ,cu surori ,cu bunici,cu frati cu de toate.
MULTUMESC,tuturor ca mi-au calcat pragul salii de sport si au oferit tuturor un spectacol foarte frumos.Cuvintele sunt mici fata de ceea ce s-a intamplat astazi la sala din VATRA DORNEI.
MULTUMESC parintilor ca au depus un efort enorm sa-i aduca la acest concurs,care mai de departe care mai de aproape ,trebuie sa fiti mandrii ca aveti asemenea copii frumosi si talentati.
VA MULTUMESC inca odata si va astept ori de cate ori doriti sa veniti .
CU STIMA SI MULT RESPECT al dumneavoastra prieten MARCU

Am ramas astazi fara grai la cati copii am avut in sala .IN TOTAL DE 52 DE PARTICIPANTI ,COPII si adulti 24=76 PARTICIPANTI .Binenteles cu parinti ,cu surori ,cu bunici,cu frati cu de toate.
MULTUMESC,tuturor ca mi-au calcat pragul salii de sport si au oferit tuturor un spectacol foarte frumos.Cuvintele sunt mici fata de ceea ce s-a intamplat astazi la sala din VATRA DORNEI.
MULTUMESC parintilor ca au depus un efort enorm sa-i aduca la acest concurs,care mai de departe care mai de aproape ,trebuie sa fiti mandrii ca aveti asemenea copii frumosi si talentati.

Nea Marcu,cred ca pe viitor daca mergi tot asa mai departe ai nevoie de o sala mai incapatoare pt turnee.Raportat la numarul de locuitorii ,cred ca ai cea mai mare "densitate" de copii tenismeni din tara,si asta pot sa spun cu siguranta ca este meritul MATALE.
Felicitari si multi ani inainte.
EMI

- - - Actualizat - - -

Un concurs excelent si o organizare foarte buna. Felicitari tuturor participantilor..

Nea Marcu,cred ca pe viitor daca mergi tot asa mai departe ai nevoie de o sala mai incapatoare pt turnee.Raportat la numarul de locuitorii ,cred ca ai cea mai mare "densitate" de copii tenismeni din tara,si asta pot sa spun cu siguranta ca este meritul MATALE.
Felicitari si multi ani inainte.
EMI

Din pacate anul asta stam foarte prost la capitolul buget si nu stiu daca am sa mai fac vreun turneu.
Incerc sa pregatesc turneul din 9AUGUST,poate gasesc ceva sponsori pana atunci .
E greu ,ca tot ce e frumos cu cheltuieli mari se tine,sper ca vom reusi.Eu personal am sa fac tot ce e posibil sa tin macar inca un concurs .

Concurs Copii Vatra Dornei 09.03.2014

Concurs Copii Vatra Dornei 09.03.2014

Multumim si noi pentru organizare si buna primire.Vom veni de cate ori vom putea cu mare placere si bucurie.Am fost pentru prima data la Vatra Dornei si am ramas foarte placut impresionat de ce am gasit si vazut acolo, foarte multi copii prezenti la sala -intr-un oras relativ mic, organizare de exceptie cu toate cele necesate pentru un club de tenis de masă ,mese de calitate, caldura, lumina, despartitoare etc. Felicitari domnului Marcu Vasile pentru felul in care se implica pentru promovarea acestei discipline sportive.

O sa revin cu un post pentru ceva fotografii.

- - - Actualizat - - -

Back
Sus