Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Toaderc(63) si Cotoara toader(63), ambii din Suceava; coco68 si Coco Migea - ambii 54 ani, din Sibiu; presupun ca Claudia(31) din Sibiu este una si aceeasi cu Claudia Binta(31), insa fara localitate de domiciliu.
Recunosc ca nu urmaresc, zilnic, rubrica sarbatoritilor. De fiecare data cand o fac, insa, si descopar ceva suspect, scriu: Stefanodea(23) si Stefan Odea(23), ambii, evident, din Bucuresti!
Inclin a crede ca Adico (28/Suceava) este unul si acelasi cu Hreceniuc Adi (28/Suceava) si, evident, Tauciuc Edi (14), identic cu Tauciuc Edi 2.0 (14).
Totusi, chiar daca este, vizibil, un comentariu rautacios, iti multumesc, tinere, pentru el! Te asigur( si pe altii, ca tine) ca, prin posturile ocazionale, la aceasta rubrica, nu incerc decat sa dau o mana de ajutor, dezinteresata, administratorilor forumului, intr-o actiune, necesara, de "curatenie"...
Frica mi-e sa nu gresesc, cumva, si sa-mi atrag oprobriul "galeriei" adverse, insa am o vaga banuiala ca daniel bolocan(51/Braila) ar putea fi unul si acelasi cu DANIELBR(51/Braila). Doar o banuiala...