conturi multiple pe forum - sesizari

Toaderc(63) si Cotoara toader(63), ambii din Suceava; coco68 si Coco Migea - ambii 54 ani, din Sibiu; presupun ca Claudia(31) din Sibiu este una si aceeasi cu Claudia Binta(31), insa fara localitate de domiciliu.

Recunosc ca nu urmaresc, zilnic, rubrica sarbatoritilor. De fiecare data cand o fac, insa, si descopar ceva suspect, scriu: Stefanodea(23) si Stefan Odea(23), ambii, evident, din Bucuresti!

Din pacate foarte multi useri aleg sa faca alt user daca isi uita parola.
Am unit toti userii dublati pe care i-ati sesizat. Multumesc

Inclin a crede ca Adico (28/Suceava) este unul si acelasi cu Hreceniuc Adi (28/Suceava) si, evident, Tauciuc Edi (14), identic cu Tauciuc Edi 2.0 (14).

asta e record.. 4 useri o singura persoana... la 23 de ani isi uita parola de pe o zi pe alta

Cata treaba are gicu-licu:))))

Totusi, chiar daca este, vizibil, un comentariu rautacios, iti multumesc, tinere, pentru el! Te asigur( si pe altii, ca tine) ca, prin posturile ocazionale, la aceasta rubrica, nu incerc decat sa dau o mana de ajutor, dezinteresata, administratorilor forumului, intr-o actiune, necesara, de "curatenie"...

Este posibil ca uni jucători să aibă două conturi unul pentru inscriere - retragere si unul pentru comentarii. Propun pentru verificare contul avut3z.

Eu zic să vă faceti câte un cont pentru fiecare postare nouă. Așa aveti asigurata anonimitatea . Si ban de la mine.

Va simtiti cu musca pe caciula? Simt aici un user dublat?
Care preferati sa ramana si care il sterg? Sterg Furli sau celalalt?

Frica mi-e sa nu gresesc, cumva, si sa-mi atrag oprobriul "galeriei" adverse, insa am o vaga banuiala ca daniel bolocan(51/Braila) ar putea fi unul si acelasi cu DANIELBR(51/Braila). Doar o banuiala...

Ultima editare:
Multumesc de sesizare. Si eu verific aproape zilnic rubrica "birthday" si mai observ useri dublati pe care ii unesc cu userul cel mai recent.

Back
Sus