Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Asteapta sa revina fetele dupa boosterteodorus29 a spus:Am si eu o intrebare ...
De ce Crisan nu participa la Openul Poloniei? Vad ca urmatorul meci in Bundesliga e pe 7 decembrie.
La controlul efectuat la Berlin nu era vorba de utilizarea vreunui booster (care deja sunt interzise) ci de grosimea fetelor (care-i cu totul alta treaba). Dar probabil stiai deja asta... doar ai vrut sa ne faci sa zambim. :lol:Hades a spus:Asteapta sa revina fetele dupa booster![]()
Dupa stiinta mea, jucatorii din circuit nu stau se dea cu boostere. Cum vin de la producatorul de echipament fetele, asa le folosesc. Ca cei care produc echipament le pregatesc pentru sportivi asta-i alta discutie. Iti dai seama ca nici unul din jucatori nu sta sa-si lipeasca paleta cu booster (mai ales acum ca e interzis) in vazul tuturor. Aici vorbim de concursurile in care sportivii isi lipesc paletele prin sala nu si-o pregatesc de acasa. Cel putin, in cazul lui Adi, e sigur ca el nu-si da cu booster pe fete.tycutz a spus:Evident ca am stiut ca au dat cu booster dar nu stiu de ce ne invartim in jurul cozii.
Cum adica nu s-a pus problema de booster la testul respectiv cand e clar ca daca nu se folsea nu se ajungea acolo.
Daca e interzis sa i descalifice pe toti. Si sa se introduca suspendari drastice.....gen 6 luni sau 1 an. Atunci sa vedem mai apeleaza baietii la booster.....daca chiar se vrea o revolutie in tenis de masă!
:lol: :lol: :lol: Buna de tot :!:Hades a spus:Asteapta sa revina fetele dupa boosterteodorus29 a spus:Am si eu o intrebare ...
De ce Crisan nu participa la Openul Poloniei? Vad ca urmatorul meci in Bundesliga e pe 7 decembrie.![]()
deci vrei sa zici ca fetele au ajuns la 4.04mm lipite doar cu lapte?rasvan a spus:Dupa stiinta mea, jucatorii din circuit nu stau se dea cu boostere. Cum vin de la producatorul de echipament fetele, asa le folosesc. Ca cei care produc echipament le pregatesc pentru sportivi asta-i alta discutie. Iti dai seama ca nici unul din jucatori nu sta sa-si lipeasca paleta cu booster (mai ales acum ca e interzis) in vazul tuturor. Aici vorbim de concursurile in care sportivii isi lipesc paletele prin sala nu si-o pregatesc de acasa. Cel putin, in cazul lui Adi, e sigur ca el nu-si da cu booster pe fete.tycutz a spus:Evident ca am stiut ca au dat cu booster dar nu stiu de ce ne invartim in jurul cozii.
Cum adica nu s-a pus problema de booster la testul respectiv cand e clar ca daca nu se folsea nu se ajungea acolo.
Daca e interzis sa i descalifice pe toti. Si sa se introduca suspendari drastice.....gen 6 luni sau 1 an. Atunci sa vedem mai apeleaza baietii la booster.....daca chiar se vrea o revolutie in tenis de masă!
Pai nu in sala se da cu boostere ca majoritatea lor i-si fac efectul in cateva zile si tine mult timp. Dar nu e o acuzatie pt ca fetele pot creste in grosime si de la temperatura sau de la stratul de adeziv. Noile tipuri de adeziv sunt "high build", adica formeaza o pelicula destul de groasa de la prima aplicare. Mai precis, un singur strat de adeziv non VOC este la fel de gros ca 10-20 de straturi de adeziv VOC. De aceia producatorii de adeziv non VOC, recomanda inlaturarea peliculei de adeziv intarit, inainte de fiecare relipire. Vedeti aici cum arata o pelicula, dupa un singur strat de adeziv pe baza de apa.rasvan a spus:Dupa stiinta mea, jucatorii din circuit nu stau se dea cu boostere. Cum vin de la producatorul de echipament fetele, asa le folosesc. Ca cei care produc echipament le pregatesc pentru sportivi asta-i alta discutie. Iti dai seama ca nici unul din jucatori nu sta sa-si lipeasca paleta cu booster (mai ales acum ca e interzis) in vazul tuturor. Aici vorbim de concursurile in care sportivii isi lipesc paletele prin sala nu si-o pregatesc de acasa. Cel putin, in cazul lui Adi, e sigur ca el nu-si da cu booster pe fete.tycutz a spus:Evident ca am stiut ca au dat cu booster dar nu stiu de ce ne invartim in jurul cozii.