Crisan bate pe Boll !!! ERKE GERMAN OPEN 2008

Re: Crisan bate pe Boll !!! ERKE GERMAN OPEN 2008

Vai ce sa spun cata nedreptate...vai ... vai...

Extrem de ...diplomatic. Nu se intelege clar de ce a fost "demoralizat" Timo, de faptul ca Adrian a jucat cu o paleta care nu era conforma cu regulamentul sau pentru ca oficialii l-au lasat sa joce cu o paleta despre care stiau ca va fi declarata neregulamentara. Mai repede a doua varianta daca el a simtit nevoia sa paraseasca cat mai repede orasul!

Am si eu o intrebare ...
De ce Crisan nu participa la Openul Poloniei? Vad ca urmatorul meci in Bundesliga e pe 7 decembrie.

teodorus29 a spus:
Am si eu o intrebare ...
De ce Crisan nu participa la Openul Poloniei? Vad ca urmatorul meci in Bundesliga e pe 7 decembrie.
Asteapta sa revina fetele dupa booster :D

Data limita pentru inscrierea la Openul Poloniei a fost 25 octombrie. La vremea aceea Adi nu avea in plan sa mai participe in acest an decat la Berlin si meciurile de la club.

Hades a spus:
La controlul efectuat la Berlin nu era vorba de utilizarea vreunui booster (care deja sunt interzise) ci de grosimea fetelor (care-i cu totul alta treaba). Dar probabil stiai deja asta... doar ai vrut sa ne faci sa zambim. :lol:

Sunt curios ce lipici pe baza de apa foloseste dar banuiesc ca e secret profesional :D

ce mare secret...donic formula first

Acelasi Donic Formula First ca toata lumea. In vremurile nu demult apuse, folosea Donic Persson Light. Nu este nici o diferenta in solutiile folosite daca stau sa ma gandesc ca mi-a folosit si din solutiile aduse pentru tt-shop.

Ceva totusi mie imi scapa. Cum o fata de paleta lipita doar cu lipici pe baza de apa ajunge sa aiba dimensiuni neregulamentare?
Inseamna ce ea din constructie e neregulamentara(din moment ce laptele are doar proprietatui de lipire) fie fata a fost tratata cu altceva inainte de lipire cu lapte(cel mai probabil cu booster). O alta varianta ar fi ca laptele folosit de jucatori sa nu fie la fel ca laptele folosit de muritorii de rand.
Cum fetele lui Boll(tenergy) care cica trebuie lipite doar cu lapte au depasit si ele limita admisa?!!!!!!
Stati sa vedeti cu ce inventii vin chinezii...Oare ei de ce nu prea o scos capu dupa olimpiada.........
Si ceea ce nu inteleg cum adica Adrian a dat 2 starturi de lapte? Cu ce scop?

Ambii au folosit booster.
Boosterul ingroasa fetele...si daca vrei sa te convingi fa urmatoarea proba : da 2 straturi de booster pe o fața si las-o asa 24 de ore (obtii peste 4 mm lejer-as recomanda 1 strat).
Acum o sa te intrebi cum au folosit booster daca e interzis.Boosterul este interzis deoarece modifica proprietatile fetelor dar inca nu au un aparat asa de performant ca sa il detecteze.
Am si o poza ca sa vezi de ce e in stare boosterul.

Evident ca am stiut ca au dat cu booster dar nu stiu de ce ne invartim in jurul cozii.
Cum adica nu s-a pus problema de booster la testul respectiv cand e clar ca daca nu se folsea nu se ajungea acolo.
Daca e interzis sa i descalifice pe toti. Si sa se introduca suspendari drastice.....gen 6 luni sau 1 an. Atunci sa vedem mai apeleaza baietii la booster.....daca chiar se vrea o revolutie in tenis de masă!

Pai eu zic ca mai intai sa poata si dovedi...nu au inca aparatura necesara.

tycutz a spus:
Evident ca am stiut ca au dat cu booster dar nu stiu de ce ne invartim in jurul cozii.
Cum adica nu s-a pus problema de booster la testul respectiv cand e clar ca daca nu se folsea nu se ajungea acolo.
Daca e interzis sa i descalifice pe toti. Si sa se introduca suspendari drastice.....gen 6 luni sau 1 an. Atunci sa vedem mai apeleaza baietii la booster.....daca chiar se vrea o revolutie in tenis de masă!
Dupa stiinta mea, jucatorii din circuit nu stau se dea cu boostere. Cum vin de la producatorul de echipament fetele, asa le folosesc. Ca cei care produc echipament le pregatesc pentru sportivi asta-i alta discutie. Iti dai seama ca nici unul din jucatori nu sta sa-si lipeasca paleta cu booster (mai ales acum ca e interzis) in vazul tuturor. Aici vorbim de concursurile in care sportivii isi lipesc paletele prin sala nu si-o pregatesc de acasa. Cel putin, in cazul lui Adi, e sigur ca el nu-si da cu booster pe fete.

Hades a spus:
teodorus29 a spus:
Am si eu o intrebare ...
:lol: :lol: :lol: Buna de tot :!:

rasvan a spus:
tycutz a spus:
Dupa stiinta mea, jucatorii din circuit nu stau se dea cu boostere. Cum vin de la producatorul de echipament fetele, asa le folosesc. Ca cei care produc echipament le pregatesc pentru sportivi asta-i alta discutie. Iti dai seama ca nici unul din jucatori nu sta sa-si lipeasca paleta cu booster (mai ales acum ca e interzis) in vazul tuturor. Aici vorbim de concursurile in care sportivii isi lipesc paletele prin sala nu si-o pregatesc de acasa. Cel putin, in cazul lui Adi, e sigur ca el nu-si da cu booster pe fete.
deci vrei sa zici ca fetele au ajuns la 4.04mm lipite doar cu lapte?
Da-mi voie sa nu cred treaba asta....
Deci pt mine Timo Boll butterfly face fete cu burete de 3 mm ca in total sa ajung la 4.02?
Interesant

rasvan a spus:
tycutz a spus:
Pai nu in sala se da cu boostere ca majoritatea lor i-si fac efectul in cateva zile si tine mult timp. Dar nu e o acuzatie pt ca fetele pot creste in grosime si de la temperatura sau de la stratul de adeziv. Noile tipuri de adeziv sunt "high build", adica formeaza o pelicula destul de groasa de la prima aplicare. Mai precis, un singur strat de adeziv non VOC este la fel de gros ca 10-20 de straturi de adeziv VOC. De aceia producatorii de adeziv non VOC, recomanda inlaturarea peliculei de adeziv intarit, inainte de fiecare relipire. Vedeti aici cum arata o pelicula, dupa un singur strat de adeziv pe baza de apa.
http://www.youtube.com/watch?v=UWVCZG5YyA0

..ciudat adezivul ala, cele de la tibhar, donic, andro, xiom sunt aproape transparente si foarte subtiri, nu ramane aproape nimic pe burete, ala parca este aracet..

Si e prea elastic cand il curata,zici ca e speed glue,si ala zice ceva de latex,apoi zice cement glue (denumire folosita pt sol pe baza de apa),iar la sfarsit zice ca e fara voc,e ceva dubios oricum ...nu cred ca e ceva in conformitate cu ITTF

Back
Sus